Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Galerts

Galerts

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Cūkgaļas galerts 4.37

Cūkgaļas galerts

Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni tā, lai gabali būtu apsegti, un lēni vāra. Putas noņem, pieliek sāli, garšvielas, garšsaknes...Skatīt recepti

Teļa galerts 4.09

Galu un teļa kājas sacērt ar visiem kauliem, nomazgā, pārlej ar aukstu ūdeni, tiklīdz uzvārās, pirmo ūdeni ar visām putām nolej. Gaļu noskalo, pārlej ar jaunu ūdeni tā, lai gaļa būtu nosegta. Kad uzvārās, noņem...Skatīt recepti

Malts teļa galerts 4.00

Gaļu nomazgā, sacērt gabalos, uzliek ar ūdeni vārīt, līdz tas uzvārās, pirmo ūdeni ar visām putām nolej, gaļu noskalo, pārlej jaunu ūdeni, pieliek vircas, sāli, sīpolu, sacirstas teļa kājas, vāra uz lēnas uguns. Kad gaļa...Skatīt recepti

Cukgaļas galerts 2 4.20

Sivēna gaļu sagriež glītos gabaliņos, sacērt kājas, uzliek kopā ar aukstu ūdeni vārīt, līdz ko uzvārās, nolej pirmo ūdeni ar visām putām, noskalo gaļu. pārlej jaunu ūdeni, pieliek vircas, sāli, sīpolu, vāra uz lēnas uguns....Skatīt recepti

Cūkgaļas galerts 1 4.05

Garšvielas Izvēlas jaunu, vidēju treknu sivēna gaļu. Galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes un nomazgā. Kājas pārcērt un arī sānu un plecu gabalu sadala sīkāk un nomazgā. Tad gaļu liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni,...Skatīt recepti

Teļa gaļas galerts 4.05

Notīrītu galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes, notīrītas kājas sacērt un arī sānu vai pleca gabalu sadala sīkāk. Gaļu nomazgā, liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, lai gaļa tikko apsegta, uzvāra, noputo. Pēc tam pievieno notīrītas,...Skatīt recepti

Teļa gaļas galerts 1 4.20

Notīrītu galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes, notīrītas kājas sacērt un arī sānu vai pleca gabalu sadala sīkāk. Gaļu nomazgā, liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, lai gaļa tikko apsegta, uzvāra, noputo. Pēc tam pievieno notīrītas,...Skatīt recepti

Vistas galerts 4.17

Vistu sadala lielākos gabalos, nomazgā, liek katlā pārlej ar aukstu ūdeni, lai gaļa tikko nosegta, uzvāra un noputo. Tad pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli ar vāciņu pārsegtā katlā uz lēnas uguns vāra. Piparus, lauru lapas...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
želeja , kartupeļu un , kompots , groks , ar speķi ,
Šodien vārda dienas svin:
Leonīda, Leonīds



Noderēs
Kartupeļus nomizo, izdobj vidu, nolīdzina pamatni. Kartupeļus piepilda, liek ugunsdrošā stikla veidnē, pārliek speķa šķēlītes, pielej buljonu vai ūdeni, cep
Vārītu šķiņķi sagriež ne pārāk plānās šķēlēs (citādi tas paliek sauss) un no apakšpuses viegli uzcepj ar sviestu ieziestā pannā.
Kāpostu galviņai noņem sīkstākās ārējās lapas, bet pārējās novāra, lai tās būtu lokanākas. Kad novārītās lapas atdzisušas, tās saliek pa
Siļķes nomērcē, notīra, sakapā, pieliek olu dzeltenumus, sakapātu sīpolu, pienā izmērcētu, nospiestu baltmaizi. Atdalītus olu baltumus, viegli izmaisa, masu liek
3 citroni, 8 krustnagliņas, 8 tējkarotes cukura, 8 liķiera glāzītes ruma, kanēlis, 0,75 l ūdens. Diviem citroniem izspiež sulu. Vienu citronu
Vistu sadala lielākos gabalos, nomazgā, liek katlā pārlej ar aukstu ūdeni, lai gaļa tikko nosegta, uzvāra un noputo. Tad pievieno
Burkānus sarīvē skaidiņās un pārlej ar nedaudz saldinātu jāņogu vai upeņu sulu. Kad sula ievilkusies, burkānus samaisa ar kāpostiem, liek

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO