Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Citi

Citi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Jauktas gaļas plācenīši 4.15

Gaļu nomazgā, samaļ, pieliek izmērēcētu, nospiestu baltmaizi, sāli. sīpolus, piparus, olas. Izmaļ, kārtīgi samīca, veido ar rīvmaizes palīdzību no 200 gr gaļas 2 apaļus plācenīšus.

...Skatīt recepti

Stroganovs 4.00

Gaļai jānoņem plēves, sagriež plānās šķēlēs, izdauza, sagriež tievās strēmelītēs, karstos taukos uz ātras uguns apcep. Saliek katliņā, uzkaisa miltus, pielej buljonu, uzvāra, pieliek paprika piparus, tomātu biezeni, soju, saliek trauka.

...Skatīt recepti

Mājas stroganovs 4.29

Vērša, cūkas un teļa gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, sagriež tievās, garās strēmelītēs. Speķim nogriež ādu, sagriež tievās strēmelītēs, sajauc, tad apcep karstos taukos uz ātras uguns. Izkausē sviestu, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, tomātu biezeni,...Skatīt recepti

Viltotais zaķis 4.29

Gaļu nomazgā, samaļ, pieliek 2 olas, izmērcētu baltmaizi, piparus, sāli. sīpolus, samaļ atkartoti, pieliek skābu krējumu, buljonu pēc vajadzības (masai jābūt lipīgai), izveido kukulīti. Divas cieti novārītas olas sagriež četrās daļās, iespiež kukulītī, aiztaisa ciet,...Skatīt recepti

Sīpolu sitenis 4.23

Gaļai noņem taukus, plēves, sagriež plānās šķēlēs pret šķiedrām, izdauza no abām pusēm, apkaisa ar sāli un pipariem. Karstos taukos apcep tā, lai vidus paliek nedaudz jēls. Sīpolus apcep, noliek atsevišķi. Uz pannas taukos ieber...Skatīt recepti

Maltais sīpolu sitenis 4.24

Gaļu nomazgā, sagriež mazos gabaliņos, samaļ, labi samīca, veido no 200 gr 2 iegarenus siteņus, cep karstos taukos uz ātras uguns abas puses brūnas, lai vidū paliek nesacepts. Sīpolus nomizo, sagriež ripiņās, apcep. Taukos ieber...Skatīt recepti

Maltais sitenis 4.09

Gaļu nomazgā, sagriež, parupji samaļ. Karstos taukos uz ātras uguns apcep pusjēlu daudz uz vienas pannas necepot. Apcepto gaļu saber katliņā, pieliek miltus, pielej buljonu, satvaiko, pieliek skābu krējumu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

...Skatīt recepti

Angļu sitenis 4.24

Gaļu nomazgā, sagriež mazos gabaliņos, 1 reizi samaļ, samīca, veido no 200 gr 3 apaļus plāceņus, sakarsē sviestu, ieliek siteņus, cep uz ātras uguns, apkaisot ar sāli un pipariem tā, lai vidus paliek nedaudz jēls....Skatīt recepti

Kasītais sitenis 4.26

Gaļu sagriež plānās šķēlēs, sakasa ar nazi smalkos gabaliņos, plēves atlasa, izveido no 200 gr 2 plāceņus, cep karstā sviestā vai taukos, apkaisot ar sāli un pipariem, abas puses brūnas tā, lai vidus paliek nedaudz...Skatīt recepti

Karalauču sitenis 4.24

Gaļu samaļ, pieliek smalkos piparus, sīpolu, sāli, olas, izmērcētu baltmaizi, samaļ vēl vienu reizi, izveido no 200 gr 3 apaļas bumbiņas, vāra ūdenī, kuram pieliktas garšvielas ap 10 min., tad novelk uz lēnākas uguns un...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
desa , gulašs , Galerts , biezenis , kāpostu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Otīlija, Iveta



Noderēs
Noskalotas un izmērcētas pupiņas vāra tajā pašā ūdenī, kurā tās tika mērcētas. Kad pupiņas top mīkstas tās nokāš, sasmalcina ar
Ūdeni uzvāra ar cukuru un aveņu sulu, piejauc ūdenī izšķīdinātu želatīnu, šķidrumu iepilda ar aukstu ūdeni izskalotā formā vai stikla
Saldā pienā iemīca miltus ar sviestu un maisa uz uguns tik ilgi, līdz mīkla no katla atlīp, tad mīklai vēl
Ūdenī mīkstus novārītus putraimus izberž caur sietiņu un pieliek verdošā pienā, ko pēc tam vēl reizi uzvāra ar sviestu un
Uzkarsē ūdeni, kam pievieno cukuru un sviestu, visu uzvāra, pieliek pa gabaliņam lauztu šokolādi un uz lēnas uguns pārmaisot karsē,
Smaržīgie pipari ir nagliņkoka sēklas, kurus audzē Dienvidamerikā un Jamaikas salās. Virces ir gaiši pelēkas, apaļas sēklas, lielākas par melno
Kartupeļus izvāra ar visu mizu vai nomizotus. Sviestu un pienu uzkarsē, pieliek sieru un lēni silda uz liesmas vai tur

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO