Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Cepti gaļas ēdieni Nākošā »

Teļa cepetis

Sastāvdaļas: 200 g. teļa gaļas, 10 g. tauku, 5 g. sīpolu, 5 g. burkānu, 5 g. pētersīļu, 15 g. skāba krējuma, sāls.

Gatavošana:

1. Teļa cisku ieberzē ar sāli, liek cepešpannā sakarsētos taukos ar ārējo ciskas pusi uz augšu un apcep brūnu. Tad uz pannas uzlej buljonu, pieliek sagrieztas garšsaknes un cepšanu turpina vidējā siltumā, pa reizei cepeti aplaistot un apgrozot. Lai cepetis būtu sulīgāks, garšīgāks, tad to cepšanas laikā īsi pirms gatavības pārziež vairākas reizes ar skābu krējumu.

2. Teļa ciskas gabalam izgriez kaulu, gaļu viegli izdauza, pārkaisa sāli, piparus, satin veltnī, nosien ar auklu,
sagriež šķēlēs un sakārto cepešbļodā. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, cepeša mērci, vārītiem vai sautētiem dārzeņiem.
Pievienots: 2010-07-29
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.23/26
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
vista , krēms , buljons , galerts , burkānu ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
Speķi sagriež ne visai lielos četrkantainos gabaliņos un izkausē. Taukos uzcepj šķēlēs sagrieztus kartupeļus un sīpolus; beigās pie jauc speķa
Samaltām aknām pieliek kausētu sviestu, olas, izmērcētu un nospaidītu maizi, sāli, piparus, visu kopā krietni samīca. Ar karoti ielaiž verdošā
Speķi sagriež sīkos gabaliņos un kopā ar sasmalcinātajiem sīpoliem apcep. Tad pievieno sagrieztas zaķa ķidas (kakls, plecs, aknas, ribas, sirds)
Rīvētu sieru, sviestu, sinepes, nedaudz sāls (pēc garšas), piparus, alu samaisa, uz uguns karsē līdz vārīšanai. Maizi sagriež glītās šķēlēs,
Sulīgus burkānus rūpīgi nomazgā, notīra, noskalo un sarīvē uz rupjas dārzeņu rīves skaidiņās. Labāk ņemt skābus ābolus, vislabāk Antonovkas šķirnes,
Rīsus vāra irdenus. Zivju fileju izsautē vai sacep, tad pagatavo mērci: sardīnes sastrādā masā, atšķaida ar eļļu, etiķi, sinepēm, pēc
Berzto maizi, ar cukuru sagrauzdē uz pannas brūnu. bļodā liek pa kārtām sakultu putu krējumu, maizi, pa piciņai ievārījumu, un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO