Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Cepti gaļas ēdieni Nākošā »

Langets

Sastāvdaļas: 50 g. liellopa gaļas, 15 g. tauku, sāls, pipari, zaļumi.

Gatavošana:

Liellopa filejas tievo daļu sagriež 1-1,5 cm biezās šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus, liek uz pannas sakarsētos taukos un cep gatavu. Pēc tam sakārto cepešbļodā, grezno zaļumiem. Pasniedz ar ceptiem karupeļiem, krējuma mērci, vārītiem vai sautētiem dārzeņiem. Langetu var pasniegt ar tomātu vai vīna mērci.

Pievienots: 2010-07-30
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.32/28
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kāļi , kūkas , tela , seleriju salāti , pudiņs ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
Gaļu atbrīvo no cīpslām un plēvēm, griež šķērsām muskuļiem šķēlēs, viegli izdauza. Ieziež no abām pusēm ar sāli, papriku, cep
Nierēm izgriež urīnvadus, tās mērcē etiķūdenī, to vairākkārt mainot. Izmērcētās nieres noskalo. Liellopu gaļu sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām, gaļas šķēles
Olas dzeltenumu liek traukā un pārmaisot, pa pilienam pievieno eļļu. Kad visa eļļa kārtīgi iekulta, pievieno smalko sāli, sinepes,
Rasols vai Olivjē
Novāra kartupeļus ar mizu, nokāš, atdzesē, nomizo un sagriež apmēram 3-4mm kubiciņos. Novara olas (no vārīšanās sākuma 10-12 min) atdzesē
Iztīrītas, nomērcētas siļķes sagriež strēmelēs, kārto kokteiļa glāzēs, blakus novietojot gurķu ripiņas vai ceturk'snīšus, rupjām skaidām sarīvētas vai dekoratīvi sagrieztas
Filejam noņem taukus, ierīvē ar sāli, pannā sakarsē sviestu, apcep fileju no visām pusēm brūnu, liek katliņā, uz pannas, kurā
Mencas notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež 1 - 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā. Skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO