Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Cepti gaļas ēdieni Nākošā »

Ceptas cūku ribiņas

Sastāvdaļas: 200 g cūku ribiņas, 5 g sīpolu, 5 g burkānu, 5 g pētersīļu, sāls

Gatavošana:

Izvēlas vidēja treknuma sivēna ribu gabalu. Pirms cepšanas ribiņas šķērsām iecērt 6-7 cm platumā, ieberzē ar sāli un cep kā cūkas cepeti. Izceptās ribiņas sadala tā, lai katrā gabaliņā būtu pa divām ribiņām. Gabaliņus sakārto cepešbļodā un pasniedz ar cepeša taukiem vai cepeša mērci, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, dārzeņu salātiem.


Pievienots: 2010-07-29
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.23/31
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ziemai , Brūkleņu , šķiņķis , mārrutku mērce , kartupeļi ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
Cukuru savāra ar ūdeni tik ilgi, līz sīrups velkās, kā stīga. Tad piejauc berztu citrona mizu, berztu apelsīna mizu, citrona
Avenes izlasa, saber traukā kārtām ar cukuru un atstāj 12st. vēsā vietā. Pēc tam nolej no ogām radušos sulu, to
Sviestu apcep, un tajā tumšbrūnus izsutina miltus ar sīpoliem. Miltu taukšķējumam uzlej tumšu gaļas buljonu, ūdeni vai sarkanvīnu un
Galda sviestu sajauc ar sardeļu sviestu, cieti novārītu olu dzeltenumu izberž caur sietiņu un sakuļ ar galda eļļu, pēdējo pa
Liellopa gaļas muguras vai ciskas mīkstumu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, iemērc sakultā olā, tad apviļā rīvmaizē,
Saknes notīra, sagriež glītos gabaliņos. Zosi notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, uzliek ar ūdeni vārīt, pieliek sāli, līdz-ko uzvārās nosmeļ
Dūmotam zutim novelk ādu, izņem asaku un sagriež maizes šķēlītei piemērota lieluma gabaliņos. 1. Zuša gabaliņus pārliek ar sviestu pārziestai

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO