Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Cepti gaļas ēdieni

Cepti gaļas ēdieni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Cūkas cepetis 4.15

Gaļu (sķiņķi, muguras vai pleca gabalu) ar mitru drānu noslauka, ieberzē ar sāli un ar ādas pusi uz leju liek, cepešpannā, pārlej nedaudz ūdens un cep cepeškrāsnī, kamēr ādiņa mīksta. Tad gaļas gabalu apgriež un...Skatīt recepti

Ceptas cūku ribiņas 4.23

Izvēlas vidēja treknuma sivēna ribu gabalu. Pirms cepšanas ribiņas šķērsām iecērt 6-7 cm platumā, ieberzē ar sāli un cep kā cūkas cepeti. Izceptās ribiņas sadala tā, lai katrā gabaliņā būtu pa divām ribiņām. Gabaliņus sakārto...Skatīt recepti

Liellopa cepetis 4.24

Gaļas mīkstumam atdala plēves, iespeķo, ieberzē ar sāli, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu. Tad uz pannas uzlej verdošu ūdeni vai buljonu, pievieno garšsaknes un cep vidējā siltumā, pa reizei aplaistot un...Skatīt recepti

Teļa cepetis 4.23

1. Teļa cisku ieberzē ar sāli, liek cepešpannā sakarsētos taukos ar ārējo ciskas pusi uz augšu un apcep brūnu. Tad uz pannas uzlej buljonu, pieliek sagrieztas garšsaknes un cepšanu turpina vidējā siltumā, pa reizei cepeti...Skatīt recepti

Pildīta teļa krūts 4.16

Teļa krūts gabalam atdala ribas un no biezākām vietām atgriež apmeram 50 g gaļas, ko vairākas reizes gaļas mašīna samaļ kopā ar ūdenī izmērcētu baltmaizi un sviestā apceptu sīpolu. Samaltai gaļai pievieno sāli, ūdeni vai...Skatīt recepti

Jēra cepetis 4.05

Jēra ciskas vai nieru gabalu ieberzē ar sāli, liek cepešpannā sakarsētos taukos ar ārējo ciskas pusi uz augšu un apcep brūnu. Tad uz pannas uzlej verdošu ūdeni vai buljonu, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus, garšvielas un...Skatīt recepti

Vistas cepetis 4.23

Vispirms vistu izveido - nogriež galvu, kājas, kaklu, stilbus un spārnus piesien pie ķermeņa, lai cepot neapdeg. Vistas kautķermenim ar pavāra adatas palīdzību izver pavedienu caur vienu stilbiņu, tad caur krūšu daļu un otru stilbiņu....Skatīt recepti

Zoss cepetis 4.09

Zosi izveido: Pakaļējā daļā iegriež un iegriezumā iebāž kāju stilbiņus kā kabatā. Tad ieberzē ar sāli, liek cepešpannā, pielej nedaudz verdoša ūdens un apcep brūnu. Pēc tam pievieno garšsaknes, piparus, lauru lapas un cep, bieži...Skatīt recepti

Zaķa cepetis 4.00

Zaķi marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo un ar asu nazi atdala plēves. Tad atcērt ribu gabalu līdz muguras mīkstumam, kā arī priekšējos stilbiņus un kaklu. Pakaļējos stilbiņus atstāj pie muguras gabala. Zaķi...Skatīt recepti

Stirnas cepetis 4.23

Stirnas cisku marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo, novelk plēves, iespeķo, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu. Tad uz pannas uzlej karstu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, piparus, lauru lapas, sāli...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kāļu , mīkla , rieksti , Rīvētu kartupeļu , augļu ,
Šodien vārda dienas svin:
Leonīda, Leonīds



Noderēs
Skābēšanai izvēlās līdz 10 cm garus augļus. Pārauguši kabači maz noderīgi konservēšanai. Skābē tāpat kā gurķus. Skābējot mazos traukos, var sagriezt
Notīra, atdala iekšas, izmazgā, sacērt 4 daļās, uzliek vārīt. verdošam nosmeļ putas, pieliek sāli, saknes, uzliek vāku, uz lēnas uguns
Smalki saberztu rupju maizi vāra ar cukuru, sviestu un pienu, un kad biezenis atdzisis, to labi sajauc ar olu dzeltenumu.
Šis brūkleņu liķieris ir salds un aromātisks. No dotā produktu saraksta iznāks apmēram 1 litrs liķiera. 1) Katlā sajauc cukuru ar
Burkānus izvāra veselus vai notīra, sagriež un kopā ar taukvielām un ūdens piedevu izsautē mīkstus. Burkānus samaļ vai sastrādā ar
Sakultam olu dzeltenumam piejauc ogu sīrupu, berztu citrona mizu un svaigas, notīrītas ogas (ķiršiem izloba kauliņus), un visu sajauc ar
Garšvielas Izvēlas jaunu, vidēju treknu sivēna gaļu. Galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes un nomazgā. Kājas pārcērt un arī sānu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO