Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Bifšteks

Bifšteks

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Maltais bifšteks 4.23

Maltai liellopu gaļai pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu speķi, sāli, piparus, olu un visu labi izmaisa, pēc vajadzības papildinot ar ūdeni. Ar mitrām rokām veido bifštekus, sakarsētos taukos strauji apcep brūnus, tad ievieto cepeškrāsnī un, pārlaistot...Skatīt recepti

Bifšteks 4.22

Gaļas mīkstumu atdala no plēvēm, griež šķērsām muskuļu šķiedrām pirkstu biezās šķēlēs. Šķēles viegli izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem un sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas. Speķi griež plānās šķēlēs, liek uz pannas, pievieno...Skatīt recepti

Romšteks 4.12

Gaļas šķēles viegli izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem, olu sakuļ. Gaļas šķēli apmērcē olā, pēc tam apviļā rīvmaizē. Sakarsētos taukos romšteku cep no abām pusēm brūnu, cepšanas laikā pārlaistot ar sviestu. Pasniedz ar ceptiem...Skatīt recepti

Vācu bifšteks 4.12

Gaļai noņem plēves, samaļ, samīca. Veido apaļus bifštekus, cep karstā sviestā, apkaisot ar sāli, pipariem, abas puses brūnas. Sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, virsū uzliek sakasītus mārrutkus, blakām ceptus kartupeļus.

...Skatīt recepti

Hamburgas bifšteks 4.20

Filejam noņem taukus, plēves, sagriež šķēlēs 2 pirkstu biezumā, izdauza no abām pusēm, apkaisa ar sāli, karstā sviestā uz ātras uguns apcep abas puses brūnas, novelk uz lēnākas uguns, lai izkarst. Cep speķa šķēlītes, sīpolus,...Skatīt recepti

Zemnieku bifšteks 4.14

Filejam noņem taukus, plēves, sagriež šķēlēs 2 pirkstu biezumā, izdauza no abām pusēm, cep karstā sviestā uz ātras uguns abas puses tā, lai vidū paliek jēls, tad novieto uz lēnākas uguns, lai izkarst, cep vēršacis...Skatīt recepti

Liellopu bifšteks 4.29

Gaļu ar plēvi sagriež pirksta biezuma šķēlēs, no abām pusēm dauza, apkaisa mazliet ar pipariem un sāli un ātri (3—4 min.) apcep izkausētā, stipri sabrūninātā sviestā no abām pusēm brūnu, ieliek sasildītā bļodā, aplej ar...Skatīt recepti

Bifšteks ar olu 4.14

Fileju, kam novelk plēvi, nogriež taukus, sagriež 2 - 3 pirkstu biezuma šķēlēs, neapdauzītu viegli apkaisa ar sāli, pipariem un 4 - 5 min. cep uz stipras uguns apm. 2/3 sviestā, ko iepriekš sabrūnina stipri...Skatīt recepti

Dārznieka bifšteks 4.14

Filejam, novelk plēvi, nogriež taukus, iespeķo, apkaisa ar sāli un 45 min. sutina sviestā, pamazām pielejot karstu ūdeni. Dārzeņus katrus par sevi novāra maz sālītā ūdenī mīkstus. Pupiņas iepriekš sagriež, Puķkāpostu galviņu atstāj veselu. Fileju,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Galerts , kartupeļi , ar gurķiem , olu , sēņu zupa ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Izmērcētas pupiņas novāra, gurķus sarīvē skaidās, tomātus sagriež šķēlītēs vai kubiciņos, lokus sīki sasmalcina. Visas salatu sastāvdaļas samaisa, pārlej ar
Kakao krējumu cukuru sajauc ar karstu ūdeni un lēnām pagatavo mīklu lai labāku garšu justu es vislabāk taisu no HERCOGS miltiem
Gaļu nogriež no kauliem, sagriež glītos gabaliņos, apkaisa ar sāli, uz karstas pannas apcep brūnus, liek katliņā, pielej nedaudz ūdens,
Pirms pasniegšanas dzidrajam liellopa gaļas buljonam atsevišķi sālsūdenī vārītus pelmeņus, pārkaisa sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.
Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām. Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu
Cietai kāpostu galviņai noņem ārējās lapas, ar nazi atgriež platas šķēles, sasmalcina skaidiņās, ieber traukā. Uzkaisa mazliet sāls, ar tīrām
Maizi sagriež šķēlēs un apziež ar sviestu, cieti novārītām olām sakapā atsevišķi baltumu un dzeltenumu, uzliek strēķos uz maizes, un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO