Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Vīns

Vīns

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vīna šokolāde 4.17

Vīnu ar šokolādi un cukuru karsē līdz vārīšanai, tad pievieno 2 saputotus olu dzeltenumus, vēl pakarsē (ūdens peldē). Pasniedz karstu ar putukrējumu.

...Skatīt recepti

Karstvīns 4.26

Nedaudz vīna ar cukuru, apelsīna un citrona miziņām, krustnagliņām un kanēli uzkarsē. Tad pielej pārējo vīnu un uzsilda, bet nevāra. Noslēgta trauka patur, lai ievelkas garšvielu aromāts. Izkāš, pasniedz karstu

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kartupelu biezeni , putra , ar speķi , tomāti , ar kartupeļiem ,
Šodien vārda dienas svin:
Kurts, Knuts, Gundars



Noderēs
Speķi sagriež strēmelēs, katlā karsē, pieliek nūdeļveidā sagrieztus kāpostus un sīpolus, maisot apcep, pielej mazliet buljona, aizvākotā traukā sautē. Atsevišķā
Buljonā vāra sagatavotus puķukāpostus. Gatavā zupā iemaisa jēlus olu dzeltenumus, pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Gabaliņos sagrieztu zivju fileju, pārlej ar nedaudz ūdens, pieliek pētersīļus, selerijas, sāli, piparus lauru lapas un sautē, līdz gatavi. Tad zivis
Olas sakuļ ar berztu sieru, liek katlā, kur iepriekš izkausēts sviests, un maisot tik ilgi tur uz uguns, līdz maisījums
Karbonādei noņem tukšumu gabalu, plēves, nocērt mugurkaulu, sagriež glītos gabaliņos 2 pirkstu platumā. Gabaliņus sasien, izdauza apaļus, apkaisa ar sāli.
Jēra gaļu (labāk plakano ribu vai karbonādes gabalu) uzliek vārīties, lai ūdens gaļu nedaudz nosegtu, kad putas nosmeltas, pieliek sāli,
Verdošā ūdenī liek noskalotus putraimus un vāra pusmīkstus, pievieno plānās šķēlītēs sagrieztus kartupeļus un vāra gandrīz mīkstus. Tad pielej pienu,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO