Uzlējumi ēdienu receptes e-PavarGramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Uzlējumi

Uzlējumi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Citronu uzlējums. 4.22

Citronus kārtīgi nomazgā, nosusina, no viena citrona noņem plānu mizas kartiņu ar mizojamo nazīti, pārgriež to uz pusēm un izspiež sulu. Uzvāra sīrupu no ūdens un cukura un atdzesē. No atlikušiem citroniem noņem mizu...Skatīt recepti

Ķiršu uzlējums 4.35

1. Ķiršus mazgājam un atlasam bojātās ogas. Nosusinām un beram stikla burciņās. Pārlejam ogas ar degvīnu lai ķirši būtu nosegti un vēl mazliet, jo ogas šķidrumu ievilks. Uzliekam vāciņu un atstājam ievilkties uz 2 līdz...Skatīt recepti

Brūkleņu uzlējums 4.43

Brūklenes pārmazgā un nosusina, ber trīslitru burciņā un ar stampu piestampā lai odziņas pārplīstu. Tad uzber cukuru un uzlej degvīnu. Uzliekam vāciņu un visu pārkratām lai burciņa viss apmaisās. Liekam ievilkties apmēram uz mēnesi, ik...Skatīt recepti

Dzērveņu uzlējums 4.46

Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst.
Iegūto saturu liekam trīslitru burciņa, apkaisām ar cukuru un uzlejam degvīnu (degvīnu ieteicams labas kvalitātes, lai nebojātu dzērvenes,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
tomāti , Selerijas , sēņu mērce , dārzeņu , šnicele ,
Šodien vārda dienas svin:
Melānija, Imanta



Noderēs
Notīrītus un izasakotus anšovus saberž ar sviestu, stipri kuļ, un uzvāra aukstu buljonu ar iekultiem miltiem. Uz beigām klāt pielej
Gaļu nomazgā, sagriež, parupji samaļ. Karstos taukos uz ātras uguns apcep pusjēlu daudz uz vienas pannas necepot. Apcepto gaļu saber
Vēžus nomazgā aukstā ūdenī. Vārītam ūdenim pieliek dilles, sāli, ķimenes, ieber vēžus, uzliek vāku, vāra uz ātras uguns 15 minūtes.
Sālīšanai var lietot visas ēdamās sēnes, arī tādas, kurām ir sliktāka garša. Sēnes novāra sālsūdenī, kā iepriekš aprakstīts. Lai sēnes
Bietes nomizo, nomazgā un sagriež šķēlēs vai vienādos gabalos. Sviestu uzkarsē, un tajā vispirms ieber pusi pētersīļu un arī bietes,
Aitas kuņģis vairākas st. jāmērcē sālsūdenī, un tad to apvērš otrādi un vairākos ūdeņos pamatīgi nomazgā. Aknas liek vārīties ar
Nomazgātas baltās vai brūnās pupas uz dažām stundām iemērc ūdenī, un tanī pašā ūdenī, pielejot kādu lāsi sakņu novārījuma, vāra

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO