Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Sulas

Sulas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Tomātu sula 4.15

Tomātu sula

Tomātu sulas iegūšanai var izlietot visas tomātu šķirnes. Sulu gatavošanā augļu izskatam nav nozīmes, var izmantot visus nestandarta, sīkos, kroplos un pat bojātos tomātus. Tomātus rūpīgi nomazgā, izgriež bojātās vietas, negatavas zaļas daļas un...Skatīt recepti

Bērzu sulas 4.06

Svaigas bērzu sulas salej koka muciņās, emaljētā, stikla traukā, pievieno dažas rupjmazes garoziņas, upeņu zariņus, cukuru un ļauj ieskābt. Tad pilda pudelēs, kurāš ieliek dažas rozīnes, cukuru (3g), aizkorķē, aizlako un vēsā vietā uzglabā guļus.Tādējādi...Skatīt recepti

Ābolu sula ziemai. 4.24

Ābolus mazgā un atdala serdeni. Griež uz četrām daļām. Izlaižam cauri sulas spiedei, no iegūtās sulas atdalām putas. Ņemam katlu, ielejam sulu un liekam uz uguns. Ja āboli ir ļoti skābi, var pievienot cukuru līzd...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
renģes , skābu kāpostu , saldējums , piena , gurķu ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Olu dzeltenumu, pienu un sāli sakuļ kopā, pastāvīgi maisot pielej klāt ar cepjamo pulveri sajauktiem miltiem, un maisa, kamēr dabū
Veselas seleriju saknes apvāra tā lai nav pārāk mīkstas, mizo, griež kubiņos, pievieno sarīvētus ābolus un smalki grieztu sīpolu, visu
Notīrītas selerijas saknes apvāra sālsūdenī. Selerijas griež pirksta biezās šķēlēs, iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē. Cep taukvielā spilgti brūnas, pasniedz
Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus ar cukuru saputo. Kad masa kļūst gaiša , putaina, cukurs izkusis, pievieno uz rīves
Nomizotiem gurķiem ar asu nazi un koka karotīti izgrebj sēklas un mīkstumu, iepriekš nogriežot vāka tiesu. Tad gurķus vienreiz uzvāra
Dzērvenes izlasa, noskalo, sašķaida, pārlej ar ūdeni, uzvāra un izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, mannu un uzbriedina. Masu lej bļodā, atdzesē
Ņem 1,5 kg sivēna mugurkaula, sakapā pamazos gabaliņos un uzliek vārīties ar aukstu ūdeni, pie tam gaļai jābūt pilnīgi ūdenī.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO