Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Limonāde, kvass Nākošā »

Medus limonāde

Sastāvdaļas: 200 gr. medus, 1L ūdens, gabaliņš rauga, 2 citroni.

Gatavošana:

Medu uzvāra ūdenī un ieraudzē vaļējā traukā ar alus raugu, ļaujot 2 dienas stāvēt. Tad piejauc citronsulu un dzērienu iepilda māla krūkās, kuras labi aiztaisa ciet. Jau pēc 1-2 nedēļām limonādi var lietot.

Pievienots: 2010-07-19
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.28/25
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kāpostu salāti , gurķi , Tomātu , soļanka , kartupeļiem ,
Šodien vārda dienas svin:
Eiženija, Ženija



Noderēs
Teļa gaļu vai pusi vistas un smadzeņu kaulus ar viruma zaļumiem un sāli savāra spēcīgā buljonā; tad gatavam buljonam piejauc
Kartupeļu masā iemaisa pienu, olu dzeltenumus, sāli, rīvētu sieru un miltus. Olu baltumus sakuļ stingrās putās un iecilā mīklā. Sakarsētās
Dārzeņus notīra, nomazgā un atsevišķi sasmalcina uz rupjas rīves. Katru sasmalcināto dārzeni atsevišķi apcep eļlā. Diļļu, seleriju, pētersīļu, puravu lapiņas
Cūkas fileju atdala, lai apkārt būtu plāna speķa kārtiņa. Tad ieberzē, ar sāls, cukura, salpetra un piparu maisījumu, ietin no
Garšaugu majonēzi sajauc ar tomātu mērci un sasmalcinātām dillēm. Izmanto galvenokārt kā piedevas gaļas un zivju ēdieniem, kā arī zivju
Liellopu taukus samaļ, sukādu sagriež smalkos kantainos gaba­liņos, nagliņas sarīvē, visas piedevas labi sajauc kopā un iepilda ie­taukotā, ar cukuru
Svaigas bērzu sulas salej koka muciņās, emaljētā, stikla traukā, pievieno dažas rupjmazes garoziņas, upeņu zariņus, cukuru un ļauj ieskābt. Tad

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO