Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Limonāde, kvass Nākošā »

Kvass

Sastāvdaļas: 3 kg. kalētas rupjas maizes, 14 l ūdens, 50 gr.rauga, 500 gr. cukura , 1/3 litra piparmētru tējas.

Gatavošana:

Kaltētu rupju maizi aplej ar verdošu ūdeni un atstāj 12 stundas stāvēt. Atšķaida raugu kādā lāsē nokasta maizes ūdens, un ļauj rūgt; pēc 3 st.maizes ūdeni nokāš, pieliek raugu, cukuru un izkāstu piparmētru tēju, visu samaisa un ļauj stāvēt lidz otrai dienai segtā traukā.Nosmeļ putas , vēlreiz nokāš, iepilda pudelēs, aizkorķē un uzglabā vesumā. (Padibenes nedrīkst liet pudelēs, jo citādi pudeles sasprāgst.)

Pievienots: 2010-07-19
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.21/24
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
šok , pudiņs , salāti , klimpas , mednieku ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Kāpostus izvāra mīkstus, pašu sulā, ko pēc garšas var arī atšķaidīt ar ūdeni. Apcep taukus, pieliek mazliet apceptu smalki sagrieztu
Dūmotu speķi sagriež un kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem apcep. Kāpostu galviņu atbrīvo no ārējām lapām, pārgriež uz pusēm, sālsūdenī apvāra
Reņģēm vai žāvētiem brētliņiem novelk ādu, izlasa asakas. Olas sakuļ, pieliek izmērcētu, nospiestu un sviestā sa-tvaikotu baltmaizi, kausētu sviestu, krējumu,
Izsijātiem miltiem pievieno sviestu, ar rokām plucinot sīkās piciņās, pēc tam ar skābu krējumu, sakultu olu, aukstā ūdenī izšķīdinātu briežraga
Vienādus nelielus kartupeļus nomazgā, nomizo, noskalo, nosusina tīrā drānā, liek cepešpannā sakarsētos taukos un krāsnī cep, aplaistot ar taukiem. Kad
Gaļu sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, baltmaizi sagriež četrstūrainos gabaliņos, gaļai liek virsū baltmaizi, 1 ēdamkaroti skābu kāpostu,
Ūdeni ar kanēli, citrona, apelsīna miziņām un krustnagliņām uzvāra, katlam uzliek vāku un ļauj šķidrumam ievilkties. Tad šķidrumu izkāš caur

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO