Liķieris ēdienu receptes e-PavarGramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Liķieris

Liķieris

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Brūkleņu liķieris. 4.48

Šis brūkleņu liķieris ir salds un aromātisks. No dotā produktu saraksta iznāks apmēram 1 litrs liķiera.

1) Katlā sajauc cukuru ar ūdeni un liek vārīt apmaisot lai cukurs izšķīst, pavāra dažas minūtes.

2)...Skatīt recepti

Citronu liķieris 4.33

1) Citronus nomazgā un nosusina, noņem mizu ar mizas nazīti.

2) Citronus pārgriez uz pusēm un izspiež sulu

3) Stikla traukā sajauc citrona miziņu, sulu un degvīnu un liek ievilkties uz mēnesi tumšā...Skatīt recepti

Ķiršu liķieris 4.47

1) Katlā saliekam ķiršus ar lapām un pārlejam ar ūdeni.

2) Liekam uz uguns un pievienojam cukuru un maisot gaidām līdz uzvārās.

3) Pievienojam pusi tējkarotes citronskābi un naža galu vaniļas.

4)...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kāpostu sacepums , Gaļas sacepums , burkāni , skābēšana , Pildīta līdaka ,
Šodien vārda dienas svin:
Melānija, Imanta



Noderēs
Kāpostus izvāra mīkstus, pašu sulā, ko pēc garšas var arī atšķaidīt ar ūdeni. Apcep taukus, pieliek mazliet apceptu smalki sagrieztu
Nierei izņem vadus un sagriež to šķēlēs, tad ieliek uz pāris mi nūtēm verdošā ūdenī, izņem laukā un uzliek ar
Pīli notīra, nomazgā, sagriež 10 daļās, uzliek uz uguns ar 2,5 l auksta ūdens un karoti sāls, kad putas
Brūklenes izlasa, nomazgā, uzlej verdošu ūdeni, 5-10 min. patur, nokāš, saliek katlā, pieliek krustnagliņas, kanēli, citrona miziņu, maisot savāra, izrīvē
Labi nomazgātu sirdi un notīrītu mēli ievieto katlā kopā ar sīpolu, burkānu un seleriju, pārlej ar verdošu ūdeni un vāra
Aknām novelk plēvi, izgriež dzīslas, sagriež glītās, plānās šķēlēs, nedaudz izdauza, apkaisa ar sāli. karstos taukos apcep. Pagatavo mērci, ieliek
Notīrītas sēnes sviestā pasautē, ievieto katlā, pielej verdošu ūdeni, pievieno taukos apceptus sīpolus un šķiņķa gabaliņus, visu nedaudz pavāra. Pirms

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO