Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Liķieris

Liķieris

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Brūkleņu liķieris. 4.48

Šis brūkleņu liķieris ir salds un aromātisks. No dotā produktu saraksta iznāks apmēram 1 litrs liķiera.

1) Katlā sajauc cukuru ar ūdeni un liek vārīt apmaisot lai cukurs izšķīst, pavāra dažas minūtes.

2)...Skatīt recepti

Citronu liķieris 4.33

1) Citronus nomazgā un nosusina, noņem mizu ar mizas nazīti.

2) Citronus pārgriez uz pusēm un izspiež sulu

3) Stikla traukā sajauc citrona miziņu, sulu un degvīnu un liek ievilkties uz mēnesi tumšā...Skatīt recepti

Ķiršu liķieris 4.47

1) Katlā saliekam ķiršus ar lapām un pārlejam ar ūdeni.

2) Liekam uz uguns un pievienojam cukuru un maisot gaidām līdz uzvārās.

3) Pievienojam pusi tējkarotes citronskābi un naža galu vaniļas.

4)...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
marin , kartupeļu salāti , putra , solanka , kotletes ,
Šodien vārda dienas svin:
Otīlija, Iveta



Noderēs
Gaļu var likt kādu laiciņu mirkt, pēc tam to ar nomērcētiem zirņiem, dārzeņiem un ūdeni 2,5 st. lēnām vāra cieši
Pie 100 g sviesta pieliek saputotus 7 olu dzeltenumus, 300 g miltu, 200 g cukura, briežraga sāli un labi samīca.
Burkānus noskalo, notīra, sagriež kubiciņos. Katliņā izkausētā sviestā ievieto burkānus un uz apcep, tad pielej karstu ūdeni, katlam uzliek
Nomazgātās plūmes ieber 3 l verdošā ūdenī, un kad tās sasprāgušas, izņem ārā, novelk mizu un izņem kauliņus. Pusi plūmju
Gaļu sagriež gabaliņos un sakarsētos taukos katliņā apcep. Tad pievieno paradzēto ūdens daudzumu, pievieno sasmalcinātu sīpolu, mērcētas grūbas un vāra,
Dzērvenes izlasa, noskalo, ar koka stampiņu saspaida, pārlej daļu no paradzētā ūdens daudzuma, uzvāra un izkāš. Pārējo ūdens daudzumu kopā
Sīpolu ripiņas sviestā apcep un pievieno krējuma mērcei. Ja mērcei vēlas asāku garšu, tad pievieno piparus.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO