Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Kokteiļi Nākošā »

Zemeņu kokteilis

Zemeņu kokteilis

Sastāvdaļas: 2 glāzes kafijas krējuma, 100 g. zemeņu, cukurs

Gatavošana:

Zemenes sasmalcina, pievieno uzvārītu atdzesētu kafijas krējumu, saldina pēc garšas, saputo. Pasniedzot kokteili glāzē var pievienot sacukurotas zemenes.

Pievienots: 2010-07-17
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.26/34
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ābolu salāti , mednieku , torte , augļu , risu ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Jāņu siers
Lielāko piena daudzumu ņem, ja biezpiens skābs. Piena vietā var izmantot vājpienu, tad palielina aizdara daudzumu. Katlā ielej ūdeni un
Vispirms tesmeni vāra ūdenī 2-3 stundas. Pēc tam sagriež šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus, iemērc sakultā olā, tad apviļā rīvmaizē un
Nomizotus un sagrieztus kartupeļus un sīpolus uzliek ar tik daudz auksta ūdens, lai tie būtu pārklāti, izvāra mīkstus, saspiež, izberž
Mugurai novelk plēvi, nomazgā, ierīvē ar sāli, pipariem, karstā sviestā apcep brūnu, pieliek kadiķu ogas. cep karstā krāsnī, bieži aplaistot,
Kartupeļu biezenī iemaisa rīvētu sieru, olu dzeltenumus, sāli un atsevišķi saputotus olu baltumus. Masu liek ietaukotā veidnē, pārliek ar cīsiņiem
Nomazgātus un noskalotus rīsus uzliek ar 1/2 l ūdens un l/2 l izkāsta gaļas buljona, 2 tējkar. sāls un 100
Ūdenī mīkstus novārītus putraimus izberž caur sietiņu un pieliek verdošā pienā, ko pēc tam vēl reizi uzvāra ar sviestu un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO