Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Kokteiļi Nākošā »

Arbūzu kokteilis

Arbūzu kokteilis

Sastāvdaļas: 200 g. arbūzu, 1 glāze augļu vai ogu sulas, 2-3 ēdamkarotes medus.

Gatavošana:

Sārtu pastingru arbūzu mīkstumu sagriež glītos gabaliņos. Gabaliņus ievieto kokteiļa glāzē, pārlej ar medu, tad pārlēj ar ledainu sulu.

Pievienots: 2010-07-17
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.04/25
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Kartupeļu biezenis , brūna mērce , šnicele , Kabaču , Salatu ,
Šodien vārda dienas svin:
Eiženija, Ženija



Noderēs
Irbes notīra, nosvilina, iztīra, nomazgā, sašuj kājas, apcep karstā sviestā, tvaiko mīkstas, pamazām pielejot nedaudz ūdens. Izgriež fileju, izmaļ 2
1200 gr teļa gaļas, burkāns, pipari, virces, lauru lapa. sīpols, selerija, sviests, sāls. Gaļu nomazgā, sagriež glītos gabaliņos, apkaisa
Pagatavo pankūku mīklu. un cep sviestā lielas plānas pankūkas; katru apziež ar sardeļu sviestu un tad satin un sagriež šaurās
Sinepes maisot pievieno tām eļļu un jāņogu želeju, nogaršo un pēc garšas pievieno citronu sulu. Šādi pagatavota mērce labi iederēsies
Kāpostu galviņu nomazgā, uzliek ar ūdeni vārīt, pieliek sāli, novāra mīkstu, izņem ārā, lapas atdala, labās atstāj, sajukušās smalki sakapā,
Sakarsētā taukvielā sacep notīrītus sasmalcinātus sīpolus, pieliek miltus, maisot apcep, atšķaida ar buljonu, pienu vai krējumu, pieliek sāli, piparus un
Pienu uzvāra, maisot pieber mannu un vāra 10-15 minūtes. Tad pieliek sāli, samaisa. Olu dzeltenumu ar garšvielām un cukuru saputo,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO