Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Ķīselis

Ķīselis

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Alus ķīselis 4.04

Olu dzeltenumus 1/2 st. kuļ ar cukuru, tad pielej alu, pieliek citronmizu un pastāvīgi kuļot ļauj vienreiz uzvārīties. Klāt dod grauzdētus maizes gabaliņus.

...Skatīt recepti

Baltalus ķīselis 4.15

Miltus izmīca l/2 l aukstā ūdenī un olas kuļ 1/4 st. ar cukuru. Tad ūdeni ar miltiem uzvāra, pielej baltalu, pusi šķidruma pielej olu kultenim, kulteni pielej pie alus un visu vēl reizi uzkarsē....Skatīt recepti

Rabarberu ķīselis 0.00

Rabarberus nomazgā, nomizo, smalki sagriež, uzliek vārīties ar ūdeni, gāršvielām un cukuru, satumē, uzkarsē, karstu salej deserta bļodā, pārkaisa cukuru un pasniedz ar pienu.

...Skatīt recepti

Šokolādes ķīselis 0.00

Uzvāra pienu ar cukuru, vaniļu un šokolādi, satumē, uzkarsē, salej deserta bļodā, pārkaisa cukuru, pasniedz ar augļu mērci.

...Skatīt recepti

Zemeņu ķīselis 0.00

Zemenes izlasa, nomazgā, uzliek vārīties, izberž caur sietiņu, salej. atpakaļ katliņā, pieber cukuru, satumē ar kartupeļu miltiem, uzkarsē, karstu salej bļodā, pārkaisa cukuru, pasniedz ar pienu.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kartupeļu klimpas , Nīlas , zaķ , puķkāpostu , kāpostiem ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Izlobītus zirņus liek katliņā, pārlej ūdeni vai buljonu, lai tikko būtu pārsegti, pieliek sviestu un sautē, pa reizei apmaisot, gandrīz
Dārzeņus notīra sarīvē, ābolu nomizo un sarīvē, uzlej krējumu vai majonēzi, izmaisa, pēc garšas pieliek sāli un cukuru.
Tautā parasti zemo henomeli sauc par zemo Japānas cidoniju vai vienkārši par cidoniju. Henomelēm ir ļoti aromātiski augļi, tos ievāc
Romas kafija
Pagatavo stipru kafiju, garšai pievienojot nedaudz kanēļa. Pasniedz ar citronu.
Lasi iztīra, izmazgā (lasi nedrīkst zvīņot, lai nesabojātu laša galu, jo aiz pārāk straujas darbības tā atlec no asakām), sašņorē,
Pildīšanai izvēlas 1-2 kg smagu līdaku, notīra, atgriež galvu, izņem iekšas, nomazgā un rūpīgi atdala ādu. Ja āda no gaļas
Gatavo tāpat kā liellopa gaļas kotletes.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO