Kafija ēdienu receptes e-PavarGramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Kafija

Kafija

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vīnes kafija 4.10

Kafijas kanu izskalo ar karstu ūdeni un ieber tajā 40gr kafijas uz 1l udens. Ielej verdošu ūdeni, kanai uzliek vāciņū un lauj kafijai ievilkties apmēram 8 -10 min. atsevišķi pasniedz pie kafijas atsevišķi uzkarsētu kafijas...Skatīt recepti

Berlīnes kafija 4.12

Kafiju pagatavo uz 1 l udens pievienojot 30-40 g kafijas un šķipsniņu sāls.

...Skatīt recepti

Parīzes kafija 4.25

Pagatavo kafiju, kurai tasītē pielej mokas liķieri. Atsevišķi uz šķīvīša pasniedz citrona šķēlītes.

...Skatīt recepti

Varšavas kafija 4.12

Izvāra kafiju, nolej no biezumiem, pievieno cukuru un pienu, velreiz uzvāra.

...Skatīt recepti

Romas kafija 4.21

Romas kafija

Pagatavo stipru kafiju, garšai pievienojot nedaudz kanēļa. Pasniedz ar citronu.

...Skatīt recepti

Ledus kafija 4.17

Izvara melnu kafiju, nolej no biezumiem un atdzesē. Pasniedz koktēiļa glāzēs pievienojot vaniļas vai plombira saldējumu, pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.

...Skatīt recepti

Melna Kafija 4.27

Aromātisku kafiju iegūst, ja to gatavo no tikko grauzdētas un samaltas kafijas. Kafiju vāra elektriskā kafijas kannā vai katliņā. Vislabāk gatavot elektriskā kafijas kannā, kurā atrodas sietiņš kafijas iebēršanai. Kad ūdens kannā uzvārījies, tas pastāvīgi...Skatīt recepti

Kafija ar krējumu 4.24

Verdošā ūdenī ber samaltu kafiju un cigoriņus, uzvāra un tur vārīšanās temperatūrā 5 minūtes. Kafiju lej kafijas kannā un pasniedz tasē vai glāzē. Atsevišķi trauciņā pasniedz cukuru un uzvārītu saldu krējumu.

...Skatīt recepti

Kafija pienā 4.17

Pienu uzvāra, pieber samaltu kafiju un cigoriņus un tur vārīšanas temperatūrā 5-8 minūtes. Tad nostādina, lej kafijas kannā, pasniedz glāzē, atsevišķā trauciņā cukuru.

...Skatīt recepti

Kafija ar putukrējumu 4.29

Vāra kafiju, nostādina, lej kafijas kannā, pasniedz glāzē, atsevišķā trauciņā liek saputotu krējumu, cukuru. Krējumu saputo ar cukuru 5 g un, ja vēlas, pievieno vaniļu.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
gurķu salāti , zandarts , Šašliks , uzpūtenis , siļķes ,
Šodien vārda dienas svin:
Melānija, Imanta



Noderēs
Salmiņos sasmalcinātas bietes katliņā apcep sakarsētos taukos. Tad pievieno tomātu biezeni, nedaudz etiķa, nedzidro gaļas buljonu, lai bietes būtu tikko
Aveņu kompotu gatavo līdzīgi zemeņu kompotam pēc visiem trim paņēmieniem. Sevišķi laba aveņu šķirne ar aromātiskām tumšām ogām ir Kaļiņingradas
Vēršu astes ieliek verdošā ūdenī un 5 min. noplaucē, ūdeni nolej, astes nosusina un mazos gabaliņos sakapātas uzcepj uz pannas
Marinādei uz 3L burku 1,5 litri ūdens, 3 ēdamkarotes sāls, 3 ēdamkarotes cukurs, 3 ēdamkarotes etiķa esence Gurķus gatavo ar trīsreizēju
Burkānus notīra, sarīvē rupjās skaidās, sīpolus sasmalcina un katliņā sakarsētās taukvielas sacep. Pielej karstu buljonu, pievieno nomazgātus putraimus, sāli un
No maltas gaļas masas izveido ovālu šniceli 0,6-0,8 cm biezumā, apviļā sakultā olā, rīvmaizē un cep. Izceptās šniceles sakārto traukā,
Zosi notīra, nogriež kājas, spārnus un kaklu, iegriež sānos pie kājām mīksto ādiņu. Ierīvē ar sāli, liek uz pannas, uzlej

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO