Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Groks

Groks

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Ruma groks 4.24

3 citroni, 8 krustnagliņas, 8 tējkarotes cukura, 8 liķiera glāzītes ruma, kanēlis, 0,75 l ūdens.

Diviem citroniem izspiež sulu. Vienu citronu sagriež šķēlēs, tajās sasprauž krustnagliņas. Ūdeni uzvara, pievienojot cukuru, kanēļa mizu. Vārīšanu pārtrauc, pielej citronu...Skatīt recepti

Olu groks 4.12

4 olas, 8 tējkarotes cukura, 4 liķiera glāzītes konjaka, ruma vai degvīna, 0,75 l piena, muskatrieksts.

Olu dzeltenumus saputo ar cukuru. Atsevišķi saputo olu baltumus, pievienojot nedaudz cukura. Katrā glāzē ielej 1 liķiera glāzīti degvīna, konjaka...Skatīt recepti

Tējas groks 4.19

0,75 l tējas, 8 glāzītes degvīna, ruma vai konjaka, 8 tējkarotes medus vai cukura, 1 citrons.

No puscitrona izspiež sulu. Pārējo sagriež šķēlītēs un liek groka krūzītēs. Uzlej degvīnu, rumu vai konjaku (katrā glāzē pa divām...Skatīt recepti

Alus groks 4.09

1 l alus, 1 citrona miziņa, 4 ēdamkarotes cukura.

Alu ar cukuru un citrona miziņu uzkarsē, pilda glāzēs. Gatavojot groku ar tumšo alu, var ņemt vairāk citrona miziņas, bet mazāk cukura (apmēram 2 ēdamkarotes)

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
konservesana , liellopa , kāpostiem , āboli , gaļas salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Otīlija, Iveta



Noderēs
Pienam pievieno iesala ekstraktu, citrona sulu, sasmalcinātu ledu un saputo.
Pasterizētam pienam pievieno cukuru, ogu vai augļu sulu, piena vai krējuma saldējumu, samaisa un pasniedz.
50 g sviesta sakuļ putās, pieliek olu dzeltenumus, miltus, sāli, piparus, smalki sakapātus pētersīļus, sajauc visu ar saputotu vienas olas
Notīrītus ābolus un ķirbjus sarīvē rupjās skaidās, pārslaka ar saldinātu sulu, iemaisa iepriekš izkarsētus sakapātus riekstus.
Filejam noņem plēves, taukus, sagriež 2 lidz 3 pirkstu biezuma šķēlēs, izdauza iegarenu, apkaisa ar sāli un karstā sviestā apcep
Notīrītus rutkus sarīvē skaidiņās, apkaisa ar sāli, aizvākotā traukā sakrata, lai rutki sāktu sulot. Tad kārto salātu traukā, pārlej ar
Kartupeļus novāra ar visu mizu un kad tie atdzisuši, noloba, sagriež mazos gabaliņos un sviestā mazliet apcep. Olas sajauc ar

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO