Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Dzērieni

Dzērieni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Piena un augļu dzēriens 4.26

Pasterizētam pienam pievieno cukuru, ogu vai augļu sulu, piena vai krējuma saldējumu, samaisa un pasniedz.

...Skatīt recepti

Piena un kafijas dzēriens 4.35

Pienam pievieno kafijas ekstraktu un piena vai krējuma saldējumu, samaisa un pasniedz. Kafijas ekstrakta pagatavošanai uzvāra ūdeni, pieber kafiju un vāŗīšanas temperatūrā ļauj ievilkties. Tad izkāš, pieliek cukuru un atdzesē.

...Skatīt recepti

Piena un medus dzēriens 4.23

Olas dzeltenumu ar cukuru saputo. Pamazām lejot un nepārtraukti maisot, pievieno verdošu pienu, tad medu un piparmētru novārījumu. Atdzesē un pasniedz.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Pildīta līdaka , gulašs , alus , risu , karbonāde ,
Šodien vārda dienas svin:
Otīlija, Iveta



Noderēs
Sasmalcinātus sīpolus taukos apcep, pievieno skābētus kāpostus, buljonu un sautē pusmīkstus. Desas sagriež ripiņās un taukos apcep. Tad liek veidnē
Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru putās, tad piejauc klāt olu sniegu, rumu un miltus. Pannā uzkarsē sviestu, iepilda apmēram pirkstu
Sinepju pulverim pielej karstu ūdeni (80 grādi), samaisa vienmērīgi biezu masu. Pēc tam uzlej karstu ūdeni, lai pārsegtu sinepju masu
Zutim novelk ādu, nogriež spuras, atgriež vaļā muguru, izņem asaku un iekšas, novārītu olu sakapā, zuti pārgriež šķērsām uz pusēm,
Selerijas vāra veselas vai arī notīra, sarīvē un sautē mazā ūdenī. Veseli vārītās selerijas notīra, samaļ vai smalki sarīvē. No
Teļa cepeti atdzesē un sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām šķēlēs un tās savukārt iegarenos gabaliņos. Makaronus sālsūdenī novāra mīkstus, uz sietiņa
Cāli sadala glītos gabaliņos un uzliek vārīties ar 4 l auksta ūdens. Kad putas nosmeltas, pieliek klāt sāli, pētersīļsakni, karoti

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO