Biezie kokteiļi ēdienu receptes e-PavarGramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Biezie kokteiļi

Biezie kokteiļi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Siļķu kokteilis 4.26

Iztīrītas, nomērcētas siļķes sagriež strēmelēs, kārto kokteiļa glāzēs, blakus novietojot gurķu ripiņas vai ceturk'snīšus, rupjām skaidām sarīvētas vai dekoratīvi sagrieztas marinētas bietes, olu ceturksnīšus. Visam pāri pārlej kādu no biezo kokteiļu mērcēm, uzliek mārrutku piciņu,...Skatīt recepti

Desu kokteilis 4.22

Platas glāzes vai stikla bļodiņas izklāj ar salātu lapām, liek sektoros strēmelēs sagrieztu žāvēto desu, ripiņās sagrieztus izkarsētus un atdzesētus cīsiņus, gurķu gabaliņus. Visu pārlej ar kādu no kokteiļu mērcēm, rotā ar zaļumiem, iesprauž trīsstūros...Skatīt recepti

Krabju kokteilis 4.17

Platās glāzēs liek kārtām vai grupiņās paredzētos produktus, pārlej ar aukstu degvīnu, uzliek paris tējkarošu majonēzes.

...Skatīt recepti

Zivju kokteilis 4.29

Zivju konservu vietā var izmantot ceptu vai vārītu zivju gabaliņus bez asakām. Platās kokteiļa glazēs vai stikla bļodiņās ievieto zivis, sakapātus sīpolus, gar malām — salātu lapiņas. Visu parslaka ar citrona sulas un eļļas maisījumu,...Skatīt recepti

Šķiņķa kokteilis 4.14

Šķiņķi griež strēmelēs. Cietas vārītas olas sadala ce-turksnīšos, salātu lapas nomazgā, nosusina. No etiķa, eļļas un garšvielām gatavo marinādi. Platās glazēs ieliek salātu lapas, pārslaka ar marinādi, uzliek šķiņķa strēmeles, tomātu daļiņas, olu ceturksnīšus. Glazēs...Skatīt recepti

Meloņu un putnu gaļas kokteilis 4.32

Melonēm atdala mizas, ēdamo daļu sagriež strēmelēs. Strēmelēs sagriež arī šķiņķi un putnu gaļu. Notīrītas selerijas sarīvē skaidās. Platās glāzēs ievieto salātu lapas, kārto grupās putnu gaļu, šķiņķi, baravikas, selerijas un melones. Visu pārlej ar...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
lasis , Pildīta līdaka , cepetis , sviesta , Vaniļas ,
Šodien vārda dienas svin:
Melānija, Imanta



Noderēs
Kāpostus sasautē vai novāra sālsūdenī, notecina, sakapā vai samaļ, pievieno sakapātu un taukvielā saceptu sīpolu, olu un rīvmaizei, lai masa
Smalki sakapātus, nomazgātus kaulus vāra ar 4 1 ūdens, karoti sāli, grūdeņiem vai auzu putraimiem, dārzeņiem un 5 pipariem, 3
Burkānus notīra, sagriež ripiņās, liek katliņā, zivju buljonu, pieliek sviestu un sautē pusmīkstus. Tad pievieno svaigos zirņus, virsū uzliek notīrītus,
Smadzenes novāra ūdenī ar garšvielām, katliņā izkausē sviestu, pieliek sagrieztus sīpolus, smalki sakapātas smadzenes, skābu krējumu, sāli un satvaiko. Gatavu
Filejam noņem taukus, plēvi, apcep no visām pusēm brūnu, ieliek krāsnī, uzlej buljonu, cep apmēram 15 minūtes, noliek siltumā. Pannā
Kartupeļus ar suku nomazgā vairākos ūdeņos, liek verdošā sālsūdenī un vāra mīkstus. Kartupeļiem ieteicams nogriezt galiņus, lai tie pēc vārīšanās
Bietes nomazgā un vāra mīkstas vai arī cepeškrāsnī izcep. Tad nomizo, uz sakņu rīves saēvelē skaidiņās. Sasmalcinātās bietes liek katliņā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO