Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Alus

Maizes alus

Sastāvdaļas: 0,5 kg kaltētas rupjmaizes, 4 l ūdens, 0,5 paciņas rauga, 10—20 g apiņu, 300 g cukura, citronu vai apelsīnu miziņas.

Gatavošana:

Maizes garozas vai šķēles cepeškrāsnī apgrauzdē brūnas, ieliek katlā, pārlej ar verdošu ūdeni, pieliek citronu vai apelsīnu miziņas, trauku noslēdz un atstāj uz 5 stundām. Tad šķidrumu caur drānu uzmanīgi nokāš, pievieno cukuru, apiņu novārījumu, uzraudzetu raugu un raudzē. Ja dzēriens jāuzglabā, to pec norugšanas sapilda pudelēs, noslēdz un tur aukstuma.

Pievienots: 2010-07-31
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.19/31
Atstāt vērtējumu receptei


Komentāri

Komentārs ievietots: 2017-09-01
Autors: j7
Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
Komentārs ievietots: 2012-08-20
Autors: unaars
Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
puķkāpostu , ar gurķiem , jēra gaļas , groks , desas ,
Šodien vārda dienas svin:
Liza, Līze, Elizabete, Betija



Noderēs
Burkānus notīra, sagriež, sīpolus sasmalcina. Katliņā izkausē taukvielas, apcep sīpolus, pievieno burkānus un maisot apcep, līdz burkāni sāk smaržot, pielej
Kartupeļus nomazgā, nomizo, liek aukstā ūdenī. Kad visi kartupeļi nomizoti, tos liek katlā. Ja kartupeļi ir nevienādi, lielos pārgriež. Kartupeļiem
No zemenēm grūtāk pagatavot labu kompotu nekā no citām ogām, jo zemenes ir ļoti gleznas, maigas, karsējot ātri izjūk un
Notīrītas aknas un jēlos taukus divreiz samaļ, klāt piejauc smalki sakapātas pētersīļa lapiņas, sāli, olu un nogaršina ar kādu lāsīti
Gaļai noņem plēves, samaļ, samīca. Veido apaļus bifštekus, cep karstā sviestā, apkaisot ar sāli, pipariem, abas puses brūnas. Sakārto uz
Verdošā šķidrumā liek notīrītus, sagrieztus kartupeļus, sīpolu, sāli. Notīra kāli un sarīvē uz sīkās sakņu rīves, pievieno zupai un turpina
Ābolus nomizo, izņem serdeni un sagriež un kopā ar mazu ūdens piedevu sasautē līdz izšķīšanai, tad masu uzblenderē vai izspiež

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO