Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Vārīti dārzeņi Nākošā »

Pildīti galviņsalāti

Sastāvdaļas: 6 personām, 12 salātu galviņas, 125 gramu kapātas liellopa gaļas, 125 gramu kapātas cūkgaļas, 50 gramu sviesta, pipari, sāls, 200 gramu cepešmērces vai speķa mērces, sasmalcināta baltmaize.

Gatavošana:

Notīrītas salātu galviņas labi nomazgā, novāra sālsūdenī un notecina. Ar kapātu gaļu un garšvielu piedevu pagatavo gaļas pildījumu, ar kuru izveido 12 lodītes. Katrai kāpostgalviņai vidū lapās ieliek pa lodītei, un galviņas saliek cieši vienu otrai blakus iesviestotā cepamā formā, aplejot ar mērci un apkaisot ar sasmalcinātu sviestu un berztu baltmaizi, pēc tam salātus 40 minūtes apcep krāsnī gatavus un gaiši brūnus.

Pagatavosanas sarezgītība
Sarežģīti
Kopējās izmaksas
Zemas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2011-03-20
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: Silvuks
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.17/24
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
mērce , kartupeļu salāti , pīrādziņ , kartupelu biezeni , melleņu ,
Šodien vārda dienas svin:
Severīns, Urzula



Noderēs
Vārītu vistas gaļu samaļ gaļas mašīnā, pievieno sviestā apceptus sīpolus, saldā krējumā izmērcētu baltmaizi un vēlreiz samaļ. Gaļai pievieno sāli,
Spinātus pārlasa, noskalo, sasmalcina. Sīpolu sasmalcina, katlā sacep sviestā, pievieno spinātus, mazliet ūdens, katliņam uzliek vāku un spinātus sautē 5
1/4 l piena uzliek aizvākotā traukā 1/4 st. vilkties ar garšvielām pavarda malā. Tad to uzvāra ar sāli un cukuru,
Noskalotus, notīrītus burkānus sīki sarīvē, liek vārīties karstā buljonā, pievieno notīrītus, iepriekš sagrieztus kartupeļus un vāra, kamēr burkāni un kartupeļi
Kartupeļus nomizo, noskalo, un uz smalkās sakņu rīves sarīvē. Sarīvētiem kartupeļiem nospiež sulu, pārlej verdošu pienu un samaisa. Pēc tam
Pienam pievieno saldu krējumu, olas dzeltenumu, šokolādes sīrupu, sasmalcinātu ledu un saputo. Šokolādes tāfelītes saberž, sajauc ar cukuru, uzlej verdošu
Sakasa 100 g jēlas vērša gaļas, sajauc ar 25 g sviesta, ievirco ar sāli un pipariem un uzziež plānā kārtā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO