Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Vārīti dārzeņi Nākošā »

Pildīti galviņsalāti

Sastāvdaļas: 6 personām, 12 salātu galviņas, 125 gramu kapātas liellopa gaļas, 125 gramu kapātas cūkgaļas, 50 gramu sviesta, pipari, sāls, 200 gramu cepešmērces vai speķa mērces, sasmalcināta baltmaize.

Gatavošana:

Notīrītas salātu galviņas labi nomazgā, novāra sālsūdenī un notecina. Ar kapātu gaļu un garšvielu piedevu pagatavo gaļas pildījumu, ar kuru izveido 12 lodītes. Katrai kāpostgalviņai vidū lapās ieliek pa lodītei, un galviņas saliek cieši vienu otrai blakus iesviestotā cepamā formā, aplejot ar mērci un apkaisot ar sasmalcinātu sviestu un berztu baltmaizi, pēc tam salātus 40 minūtes apcep krāsnī gatavus un gaiši brūnus.

Pagatavosanas sarezgītība
Sarežģīti
Kopējās izmaksas
Zemas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2011-03-20
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: Silvuks
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.17/24
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sacepums , šokolādes , burkānu , angļu , vistas gaļas ,
Šodien vārda dienas svin:
Una, Unigunde, Dzelme, Benedikts



Noderēs
Mugurai novelk plēvi, nomazgā, ierīvē ar sāli, pipariem, karstā sviestā apcep brūnu, pieliek kadiķu ogas. cep karstā krāsnī, bieži aplaistot,
Vistu notīra, nosvilina, iztīra iekšas, izmazgā, sašuj, ieberzē ar sāli, karstā sviestā apcep brūnu, katliņā vāra mīkstu pielejot buljonu. Gaļu
Garšaugus var ņemt jebkurās attiecībās. No receptē minētajiem kāds var arī izpalikt, tā vietā var izmantot kādu citu zaļumu. Sālīšanai
Notīra kartupeļus, sagriež gabalos, vāra buljonā vai ūdenī, kam pielikts sāls, selerija, puravs. Kad kartupeļi un dārzeņi mīksti, tos sastrādā
Lasi sakapā smalki vai izmaļ caur mašīnu, tāpat izmaļ mērcētu, nospiestu baltmaizi, pielej kausētu sviestu, skābu krējumu, sakultas olas, sāli,
Teļa gaļu sadala porciju gabalos ar kaulu un sakarsētos taukos apcep. Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un
Ņem labi lielus bumbierus, nomizo, sagriež šķēlēs un izsutina mīkstus sviestā, vīnā , cukurā un ūdenī. Beigās pārlej krējumu.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO