Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dārzeņi :: Vārīti dārzeņi

Vārīti dārzeņi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vārīti kartupeļi 4.23

Vidēja lieluma kartupeļus nomazgā, ar kartupeļu mizojamo nazīti nomizo, nesagrieztus noskalo ūdenī. Pec tam liek verdošā sālsūdenī un vāra 25-30 minūtes. Kad kartupeļi mīksti, ūdeni nolej un kartupeļus vaļējā katlā patur uz uguns, līdz tie...Skatīt recepti

Ar mizu vārīti kartupeļi 4.00

Kartupeļus ar suku nomazgā vairākos ūdeņos, liek verdošā sālsūdenī un vāra mīkstus. Kartupeļiem ieteicams nogriezt galiņus, lai tie pēc vārīšanās būtu miltaināki, garšīgāki. Kad kartupeļi gatavi, ūdeni nolej un vaļējā katliņā patur uz uguns, lai...Skatīt recepti

Kartupeļi ar šķiņķi 4.05

Ar mizu vārītus kartupeļus nomizo, sagriež kubiņos, liek katliņā izkausētā sviestā un samaisa. Tad kartupeļiem pārlej sakultu olu un karsējot apmaisa, līdz ola sarecējusi. Kartupeļus liek cepešbļodā, pārliek šķiņķa šķēlītes, pārkaisa sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu...Skatīt recepti

Kartupeļi tomātu mērcē 4.20

Kartupeļus novāra, nomizo un sagriež šķēlītēs. Sagrieztos kartupeļu šķēlītes liek tomātu mērcē, izcilā un nedaudz uzkarsē. Sakārto dziļākā traukā un pasniedz brokastīs, vakariņās ar sviestmaizi vai kā gaļas piedevu.

...Skatīt recepti

Dārza zirņi piena mērcē 4.24

Ūdeni uzvāra, pievieno sāli, zirņus un vāra, līdz zirņi mīksti. Tad ūdeni nokāš, zirņus liek piena mērcē, samaisa, pārkaisa cieti novārītu, sasmalcinātu olu un pasniedz.

...Skatīt recepti

Pupiņu pākstis ar sviestu 4.21

Dzeltenajām pupiņu pākstīm, kas vēl trauslas, pārlokot lūst, atgriež galiņu un līdz ar to novelk sānu dzīsliņu no vienas malas, tad atgriež otru galiņu un novelk sānu dzīsliņu no otras malas. Tad veselas, nesagrieztas liek...Skatīt recepti

Ziedu kāposti ar sviestu 4.05

350 g ziedu kāposti, 25 g sviesta, 5 g rīvmaizes, 1/5 citrona vai citronskābes, sāls

Izvēlas cietas, baltas vidēja lieluma ziedu kāpostu galviņas. Atdala ārējās lapas, lielākās galvas pārdala uz pusēm.
Liek aukstā etiķūdenī un patur...Skatīt recepti

Ziedu kāposti olu mērcē 4.00

Ziedu kāpostu galviņas atbrīvo no ārējām lapām, sadala mazākās daļās un patur apmēram 15 minūtes aukstā etiķūdenī. Pēc tam liek verdošā sālsūdenī un vāra mīkstas. Ar putu smeļamo karoti izņem no ūdens, sakārto dziļākā traukā...Skatīt recepti

Kartupeļu biezenis 4.11

Kartupeļus nomizo, noskalo, ja nevienādi, sadala gabalos, liek verdošā sālsūdenī un vāra mīkstus. Tad ūdeni nolej, tūlīt karstus saspaida ar koka stampiņu, jo tad biezenis ir irdenāks, garšīgāks. Iegūtajai kartupeļu masai pakāpeniski pievieno uzvārītu pienu,...Skatīt recepti

Kartupeļu un spinātu biezenis 4.09

Kartupeļus nomizo, noskalo un sālsūdenī vāra mīkstus. Tad ūdeni nolej un ar koka stampiņu saspaida. Spinātu lapiņas nomazgā, uzliek uz sieta, notecina ūdeni un gaļas mašīnā samaļ. Kartupeļu masai pievieno uzvārītu pienu, sviestu, samaltos spinātus...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
mēle , siļķes , angļu gaumē , griķu , ola ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Notīrītas sēnes sviestā pasautē, ievieto katlā, pielej verdošu ūdeni, pievieno taukos apceptus sīpolus un šķiņķa gabaliņus, visu nedaudz pavāra. Pirms
Nomazgātus vienāda lieluma kartupeļus liek karstos ugunskura vai krāsns pelnos, aprušina un cep. Mīkstus, izceptus kartupeļus uzliek uz sieta, pakratot
Labi sagatavotu, uzšķērstu zivi sadala gabalos un viegli iesāla, Apm. pēc 1 st, zivs gabalus nosausina, apcep sviestā gaiši iebrūnus
Maisījumu gatavo no biezpiena, kam mazs mitruma saturs. Ja biezpiens mitrs, to nospiež divkārt saliktā marlē. Biezpienu samaļ vairākas reizes
Izvēlas vidēja lieluma kartupeļus, nomazgā, nomizo, noskalo un nosusina. Veselus, nesagrieztus kartupeļus liek cepešpannā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī cep, pa
Notīrītos, labi nomazgātos kartupeļos ar ābolu seržu duramo izdur tuneli gareniskā virzienā. No apvalka atbrīvo desiņas un ievelk sagatavotajos kartupeļos,
1.Maizes šķēlīti pārziež ar sviestu un pārliek ar tāda paša lieluma siera šķēlīti. 2.Maizei nogriež garozu un sagriež trijstūrveida šķēlītēs.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO