Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dārzeņi :: Svaigi dārzeņi

Svaigi dārzeņi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Gurķi krējumā ar dillēm 4.23

Nomizo slaidus salātu gurķus un saēvelē, uz katriem 2 lieliem gurķiem ņem 2 karotes sviesta, un gurķiem ar sviestu ļauj ļoti ātri vārīties pašu sulā. Tad ēdienu samaisa ar skābu vai saldu krējumu, kurā iepriekš...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
bute , kompots , gulašs , vistas , gulašs ,
Šodien vārda dienas svin:
Armanda, Armands



Noderēs
Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, liek ar margarīnu izziestā veidnē, pa starpām liekot margarīna piciņas, sasmalcinātus sīpolus, sāli. Veidnē saliktos kartupeļus
Butes sagatavojot, tām tumšajā pusē novelk ādu, lielākajām arī krustām un šķērsām ierobo gaišo pusi. Dīrājot, pie astes tik daudz
Miltus izsijā uz mīklas dēļa, sajuc ar rīvmaizi, masā sastrādātiem kartupeļiem un cukuru. Ar nazi iekapā margarīnu, pievienojot sakultu olu,
Krējumam pievieno galda mārrutkus, sāli, cukuru un iz maisa. Mērci pasniedz pie zivīm vai dārzeņiem.
Pildītas pankūkas
Olas sakuļ ar sāli, pielej 1/2 glāzi piena, piesijā miltus, apmaisa, pielej pārējo pienu, noliek pusstundu stāvēt. Cep plānas pankūkas,
Kartupeļus nomazgā, pārlej ar verdošu ūdeni un lēni vāra pusmīkstus (10 minūtes). Ūdeni nokāš, kartupeļus nomizo, nogriež vāciņu nolīdzina pamatni,
Vārītu liellopa gaļu samaļ, pievieno sīki sagrieztu speķi, kas apcepts kopā ar sīpoliem, sāli, nedaudz buljona un samaisa. Pienam pievieno

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO