Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Sautēti dārzeņi Nākošā »

Sautēti dārzeņi

Sastāvdaļas: 50 g burkānu, 150 g sv. kāpostu, 50 g dārza zirņu, 5 g kviešu miltu, 15 g tomātu biezeņa, 25 g sviesta, sāls, zaļumi.

Gatavošana:

Burkānus nomazgā, notīra, noskalo, sagriež daļiņās, liek katliņā, pārlej ar ūdeni, lai būtu pārsegti, sautē pusmīkstus. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus svaigus kāpostus, zirņus, sāli un sautē. Beidzot sabiezina ar izkarsētiem, aukstā ūdenī iejauktiem kviešu miltiem, pievieno tomātu biezeni, sviestu. Liek dziļākā traukā, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļu un diļļu zaļumus un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai sviestmaizi.

Pievienots: 2010-08-12
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.00/24
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ābolu , soļanka , renģes , ķīselis , ola ,
Šodien vārda dienas svin:
Jūlija, Džuljeta



Noderēs
Gaļu sacērt un nomazgā, uzliek ar 4 l. auksta ūdens un karoti sāls un ātri uzvāra, nosmeļ putas, tūliņ liek
Pienu uzvāra ar cukuru un sāli, pievieno iejauktus kartupeļmiltus, un beigās mērci tumē ar olu dzeltenumu. Pienu vārot, var piedot
Šo daudzumu var iepildīt 0,5 litru burkā. Svaigus zaļumus — pētersīļu, seleriju un diļļu lapas (vēlams arī baziliks un
Selerijas vāra veselas vai arī notīra, sarīvē un sautē mazā ūdenī. Veseli vārītās selerijas notīra, samaļ vai smalki sarīvē. No
Ar mizu vārītus kartupeļus notīra un sarīvē skaidās. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem, desas sagriež strēmelēs vai ripiņās. Pusi taukvielu
Aknas izsutina sviestā un smalki saberž, baltmaizi izmiekšķē, nospiež, izrīvē caur sietu, zaļumus noplaucē un smalki sakapā Visas piedevas sajauc
Lasi nomazgā zvīņot nevajaga, tad pārgriež, iztīra iekšas, labi izmazgā, sašņorē, piesien pie zivju sieta. Verdošam ūdenim piemet garšvielas, lasi

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO