Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dārzeņi :: Sautēti dārzeņi

Sautēti dārzeņi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Kāpostu cigāri 4.00

Kāpostu galviņai izgriež kacenu, galviņu liek verdošā sālsūdenī un lēni apvāra, uz sieta notecina, tad atdala lapas. Tās satin vīstokļos mazākās vairākas kopā. «Cigārus» liek sautējamā traukā, pārliek sviesta piciņas, pārlej ar šķidrumu, pievieno sakapātas...Skatīt recepti

Saldskābie kāposti 4.19

Kāpostu galviņām noņem ārējās lapas, sagriež gabaliņos. Katliņā izkausē taukus vai sviestu, pievieno sagrieztos kāpostus, pārlej nedaudz ūdens, pieliek sāli, etiķi, ķimenes un slēgtā katlā mazā siltumā sautē, pa reizei apmaisot līdz kāposti mīksti.

...Skatīt recepti

Sautēti svaigie kāposti 4.28

Kāpostu galviņām atdala ārējās lapas un sagriež gabaliņos. Sīki sagrieztus sīpolus sviestā apcep, pievieno sasmalcinātus kāpostus, ūdeni vai buljonu, lai kāposti būtu tikko pārsegti, un sautē, līdz tie mīksti. Tad sabiezina ar izkarsētiem, aukstā ūdenī...Skatīt recepti

Sautēti skābie kāposti 4.00

Sasmalcinātus sīpolus katliņā sakarsētos taukos apcep gaiši brūnus. Tad pievieno skābētus kāpostus, pielej nedaudz ūdeni vai buljonu, pieliek sāli un sautē, pa reizei apmaisot, līdz kāposti mīksti. Ja vēlas, pievieno cukuru un pasniedz pie cūkas...Skatīt recepti

Sautēti skābie kāposti ar putraimiem 4.24

Katliņā izkausētos taukos liek sīki sasmalcinātus sīpolus un apcep. Tad pievieno skābētus kāpostus, pielej ūdeni vai buljonu, lai kāposti būtu tikko pārsegti, pieber noskalotus putraimus un sautē, līdz kāposti un putraimi mīksti. Beidzot pieliek sāli...Skatīt recepti

Sautēti burkāni 4.16

Burkānus nomazgā, notīra, noskalo un sagriež iegarenos gabaliņos. Katliņā izkausē sviestu, pieliek sagrieztus burkānus un apcep. Tad pielej nedaudz ūdens, pieliek sāli, cukuru, katliņu apsedz ar vāciņu un sautē, pa reizei apmaisot, līdz burkāni mīksti....Skatīt recepti

Sautēti burkāni 1 4.28

Burkānus nomazgā, notīra, noskalo un sagriež iegarenos gabaliņos. Liek katliņā, pārlej ūdeni vai buljonu, lai burkāni būtu tikko pārsegti, pieliek sviestu, sāli un cukuru, katliņu apsedz ar vāciņu un, pa reizei apmaisot, sautē mīkstus. Tad...Skatīt recepti

Sautēti kāļi 4.23

Kāļus nomizo, nomazgā un sagriež kubveida gabaliņos. Liek katliņā, pārlej ūdeni vai buljonu, lai kāļi būtu tikko pārsegti, pieliek sāli, ķimenes un sautē mazā siltumā gandrīz mīkstus. Tad pievieno izkarsētus, aukstā ūdenī iejauktus kviešu miltus,...Skatīt recepti

Sautētas bietes 4.00

Bietes nomazgā un vāra mīkstas vai arī cepeškrāsnī izcep. Tad nomizo, uz sakņu rīves saēvelē skaidiņās. Sasmalcinātās bietes liek katliņā izkausētā sviestā vai taukos, pielej nedaudz ūdens vai buljona, pieliek ķimenes un izkarsē. Pēc tam...Skatīt recepti

Sautēti spināti un skābenes 4.24

Spinātus, skābenes izlasa, nogriež kātiņus, noskalo, notecina un ar nazi smalki sagriež. Sasmalcinātus spinātus un skābenes liek katliņā izkausētā sviestā, pielej nedaudz ūdens vai buljona, pieliek sasmalcinātus zaļumus, apsedz katliņu ar vāku un, pa reizei...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sīpolu salāti , ar gurķiem , kartupeļu salāti , vistas gaļas , ar kartupeļiem ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Kartupeļus nomizo, noskalo, ja nevienādi, sadala gabalos, liek verdošā sālsūdenī un vāra mīkstus. Tad ūdeni nolej, tūlīt karstus saspaida ar
Piena un upeņu kokteilis
Mazgātas upenes, pienu, cukuru ievieto blenderī (mikserī), miksē apmēram 1 minūti līdz iegūst viendabīgu massu, tad pilda kokteiļa glāzēs ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu
Izvēlas gatavus, ne pārāk saldus cietas šķirnes bumbierus, bumbierus pārgriež uz pusēm, izdobj serdes vietu tā, lai dobuma varētu ievietot
Salātu trauku ieziež ar sagrūstu ķiploka daiviņu, kārto tajā tomātu šķēles, pārkaisa ar sāli, pipariem, cukuru un timiānu. Pārlej ar
Galda maizi sagriež šķēlēs un tad pēc patikas palielos kantainos gabalos, kurus liek uz pannas izkausētā sviestā, un grozot apcep
3/4 šķidruma uzvāra ar vircēm, citroncukuru, cukuru un sāli. Kartupeļmiltus sajauc ar pārējo auksto šķidrumu, pielej klāt verdošam buljonam un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO