Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dārzeņi :: Dārzeņu sacepumi

Dārzeņu sacepumi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Kartupeļi krējumā 4.12

Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, liek ar margarīnu izziestā veidnē, pa starpām liekot margarīna piciņas, sasmalcinātus sīpolus, sāli. Veidnē saliktos kartupeļus pārlej ar saldu krējumu un cepeškrāsnī cep, līdz kartupeļi mīksti. Pasniedz ar dārzeņu salātiem.

...Skatīt recepti

Kartupeļu un siera sacepums 4.19

Kartupeļus novāra sālsūdenī, sagriež ripiņās. Kārto veidnē, pa starpām iekaisot sieru. Pārlej olu maisījumu, pārkaisa rīvmaizi, pārliek sviesta piciņas un cep cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes. Pasniedz ar kausētu sviestu un svaigu dārzeņu salātiem.

...Skatīt recepti

Svaigu kāpostu sacepums 4.07

Kāpostus sālsūdenī novāra, sasmalcina. Olas dzeltenumu sakuļ ar pienu, pievieno kāpostus, sviestā apceptus sīpolus, rīvmaizi, sāli un samaisa. Beidzot iecilā saputotu olas baltumu, liek veidnē, pārkaisa rīvmaizi un cep 30 minūtes cepeškrāsnī. Pasniedz ar tomātu...Skatīt recepti

Burkānu sacepums 4.19

Burkānus sālsūdenī novāra, uz sakņu rīves saēvelē skaidiņās. Baltmaizei nogriež garoziņu, sagriež šķēlēs, pārlej ar pienu un izmērcē. Tad ar karoti samaisa, pieliek izkausētu sviestu vai skābu krējumu, olas dzeltenumu un samaisa. Beidzot pievieno skaidiņās...Skatīt recepti

Dārzeņu sacepums 4.24

Notīrītus burkānus, svaigus kāpostus, zirņus vāra sālsūdenī gandrīz mīkstus. Tad burkānus sagriež ripiņās, kāpostus kvadrātgabaliņos. Sasmalcinātus burkānus, kāpostus un zirņus samaisa, liek veidnē un pārlej ar olu un piena maisījumu, pārkaisa ar rīvmaizi, pārliek sviesta...Skatīt recepti

Kolrābju sacepums 4.50

Kolrābjus notīra, sagriež, apcep taukvielā, pēc tam izsautē, pieliek sāli, cukuru, liek ietaukotā veidnē, pārlej, pagatavotu piena mērci vai sakultu olu un sacep. Ēdienu pasniedz pārkaisītu ar kapātiem zaļumiem.
Piedeva dažādiem gaļas ēdieniem.

...Skatīt recepti

Kabači ar tomātiem 4.50

Kabačus nomizo, sagriež apļos, apviļā miltos, cep uz pannas sviestā, apkaisa ar sāli. Ceptos kabačus novieto traukā, sviestā sacep tomātus un pārlej kabačiem. Piedeva gaļas ēdieniem.

...Skatīt recepti

Sparģeļu un rīsu sacepums 4.38

Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu, aizvākotā traukā cepeškrāsnī sautē, līdz rīsi būs uzbrieduši. Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek kārtu...Skatīt recepti

Zaļie zirnīši ar olu 4.14

Zaļos zirnīšus uz pannas kopā ar sviestu apsautē. Saber ugunsdrošā traukā. Olas sakuļ ar pienu, pārlej zirnīšiem un cepeškrāsnī bez maisīšanas ļauj sarecēt.

...Skatīt recepti

Baklažāni ar tomātiem 4.62

Baklažānus noskalo, nomizo, sagriež šķēlēs, uz pannas sakarsētā eļļā apcep pusgatavus, tad pievieno iepriekš noskalotus un sagrieztus tomātus, pievieno sāli, piparus, miltus, pievieno nedaudz buljona, pannai uzliek vāku un sautē līdz gatavs. Izmanto, kā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sviests , marrutki , plānās pankūkas , plūme , zupa ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Berzto maizi, ar cukuru sagrauzdē uz pannas brūnu. bļodā liek pa kārtām sakultu putu krējumu, maizi, pa piciņai ievārījumu, un
Sīpolus notīra, sagriež ripās, eļļā apcep caurspīdīgus, tad pievieno šķēlēs sagrieztus burkānus, selerijas un pētersīļu saknes un nelielā ūdens daudzumā
Katlā ielej ūdeni, pieliek notīrītas, sagrieztas garšsaknes-pētersīļus, selerijas, puravus u.c. vai kādu no garšvielām. Kad ūdens uzvārījies, pieliek sāli, kartupeļus.
Kāpostus sagriež, sīpolus sasmalcina, katlā izkausētos taukos apcep sīpolus, pieliek un apcep kāpostus, pielej nedaudz buljona un sautē. Pusmīktstus kāpostus
Gatavas artišoku pamatnes (parasti ietaisītas) sagriež un izsutina ar sviestu, berztu baltmaizi un miltiem. Tad uzlej virsū buljonu, 45 min.
Ābolus un bumbierus ar mizu sagriež plānās, mazās šķēlītēs vai saēvelē skaidiņās, pārkaisa cukuru un samaisa. Tad pievieno skābu krējumu,
Saknes smalki sakapā un izvāra mīkstas ar tik daudz ūdens, lai buljonā. Apmēram pusglāzē auksta buljona iekuļ miltus, pielej tas

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO