Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Dārzeņu konservēšana Nākošā »

Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)

Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)

Sastāvdaļas: Tomāti 3kg, ķiplokus 3daiviņas, sāls 1ēd.k.

Gatavošana:

Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus.

Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar verdošu ūdeni, ļauj pastāvēt apmēram 5min., tad katram novelk mizu, izgriež serdi un griež gabaliņos iekš vārāmā katla. Liek vārīt, pievieno sāli. Vāra apmēram 45min. līdz 60min, ik pa laikam apmaisot lai nepiedeg.

Beigās iespiež ķiploku(es taisu bez ķiploka) un vēl nedaudz pavāra, apm. 5min. visu apmaisot. Nogaršo. Ja vēlas, tad pievieno vēl sāli, ķiploku.

Karstu pilda tīrās burciņās, vāko ciet, liek uz vāka un apsedz. Kad viss atdzisis liek vēsā vietā. Labu apetīti!

Pagatavosanas sarezgītība
Viegli
Kopējās izmaksas
Zemas
Kaloriju līmenis
Zems
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2017-09-04
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: j7
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.95/423
Atstāt vērtējumu receptei


Papildus fotogrāfijas


Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
cepetis , dārzeņu salāti , ķīselis , vistas gaļas , salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Marianna, Ginters, Guntra



Noderēs
Notīrītus, noskalotus un nosusinātus kartupeļus sarīvē, pieliek garšvielas. Pievieno auzu pārslas, tik daudz, lai saistītu kartupeļu sulu. Pannā sakarsētā sviestā
Vistas gaļu atdala no kauliem un gaļas mašīnā 2 reizes samaļ kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi, pievieno izkausētu sviestu, olu,
Ar sviestu izsmērētā formā liek vienu kārtu reņģu vai brētliņu, kam novilkta āda un izlasītas asakas, uzliek mazas sviesta piciņas,
Olas iesit ugunsdrošā stikla traukā, pievieno cukuru, sakuļ, tad iemaisa cieti, atšķaida ar vīnu, pievieno sarīvētu citrona miziņu un citrona
Kartupeļus un gurķus sagriež šķēlītēs vai stienīšos. Ķiploku saspiež ar sāli. Biezpienu izrīvē caur sietiņu vai saputo kopā ar kefīru,
Rīsus izvāra buljonā mīkstus. Atdzesētam buljonam pieliek putās sakultu sviestu, olu dzeltenumus, sāli, piparus, divreiz iz-maltu gaļu, un beidzot —
Notīrītus burkānus sarīvē uz rupjās vai smalkās rīves. Pārlej ar mērci, kuru pagatavo no citronu sulas, ogu sīrupa vai cukura

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO