Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Dārzeņu konservēšana Nākošā »

Sarkano kāpostu marinēšana.

Sastāvdaļas: 800 gr. sarkano kāpostu, 250 mll. marināde. Marinādei : 600 mll. ūdens, 200ml etiķis, 1 glāze cukura, 2 - 3 lauru lapas, 5 - 6 aromātiskie piparu graudiņi, 3 - 4 krustnagliņas, 1 ēd.k. sāls

Gatavošana:

Kāpostus nomazgā, izgriež viduci un smalki sagriež ar kāpostu ēveli vai nazi, ievieto traukā, nedaudz pasāla un paburza, liek iepriekš sagatavotās, tīrās burciņās. Uzvāra marinādi, to atdzesē un pārlej burciņās, uzliek vāciņu tā lai kāpostiem tiktu klāt gaiss. gatavs lietošanai pēc apmēram 3 dienām. Uzglabā ledusskapī apmēram vienu mēnesi.

Pagatavosanas sarezgītība
Viegli
Kopējās izmaksas
Zemas
Kaloriju līmenis
Zems
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2013-09-09
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.24/25
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
griķu , pupinu , makaroni , zirņi , uzpūtenis ,
Šodien vārda dienas svin:
Junora, Anšlavs



Noderēs
Kartupeļus notīra, vienu sarīvē, pārējos sagriež šķēlēs. Malto gaļu samaisa ar rīvēto kartupeli un taukvielās saceptiem sīpoliem, pieliek saspiestu ķiploku,
Liellopa gaļas mīkstuma sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām šķēlēs, izdauza, un tās savukārt sagriež iegarenos gabaliņos. Sagrieztos gaļas gabaliņus liek uz
Uz iesviestotas olu plates saliek plānas, apaļas vārītas šķiņķa šķēles. Virsū uzsit olas un cepj krāsnī. Klāt vēl nāk mazas,
Lasi iztīra, izmazgā (lasi nedrīkst zvīņot, lai nesabojātu laša galu, jo aiz pārāk straujas darbības tā atlec no asakām), sašņorē,
Gurķus nomazgā, nomizo, sagriež ripiņās un sajauc ar skābu krējumu, kam pievienota sāls, cukurs, sasmalcināti diļļu zaļumi, vai eļļas un
Greznošanai: krēms, augļi vai ogas. Pagatavoto biskvīta mīklu, liek tortes veidnē un cep. Izceptu biskvītu no veidnes izņem un atstāj 8-10
Gaļu samaļ vienu reizi gaļas mašīnā. Sīkos gabaliņos sagrieztu dūmotu speķi ar sīpolu uz pannas apcep, pievieno malto gaļu un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO