Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Dārzeņu konservēšana Nākošā »

Saldo piparu kaviārs

Sastāvdaļas: 400 g saldo piparu, 300 g baklažānu, 300 g tomātu, daiviņa ķiploka, 50—80 g eļļas, sāls, cukurs, smaržīgie pipari pēc garšas, 10—20 g pētersīļu lapiņu.

Gatavošana:

Zaļo saldo piparu pākstis un nepāraugušus baklažānus cep cepeškrāsnī un siltiem noņem mizu un arī izņem sēklas. Sarkanos tomātus mazgā, iegriež ar asu nazi un ar tējkaroti izņem sēklas. Tad visus dārzeņus izmal gaļas mašīnā. Katliņā ielej augu eļļu, izmaltos dārzeņus, piparus, sāli, cukuru, uzvāra, tad pievieno sīki sagrieztus ķiplokus un pētersīļu zaļumus.

Karstu masu iepilda izkarsētā burkā, uzliek metāla vāciņu, pievalcē un sterilizē tāpat kā patisonu kaviāru

Burkas aizvalcē un atdzesē.
Pievienots: 2010-08-11
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.08/40
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kāļi , bute , sviesta , desa , gurķu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
Zivju filejas sagriež gabaliņos, liek traukā, pārlaista ar augu eļļu, kurai pievienota citrona sula, sāls un pētersīļu zaļumi, un ļauj
Zivis nozvīno, nomazgā, nogriež galvas, nodīrā ādu tā, lai tā neieplīstu, gaļai jāpaliek vēl nedaudz pie ādas klāt. Iztīra iekšas,
125 gr. sviesta, 125- 150 g cukura, mazliet sāls, 200 gr. kviešu miltu, 30 gr. mannas, 30 gr. kaartupeļu cietes,
Estragons aug savvaļā Kaukāzā, Vidusāzijā un Sibīrijā. Estragons ir kurvjziežu dzimtas augs. Pie mums maz pazīstams. Pavairojams tikai veģetatīvi. No sēklām,
Krējumam pievieno sarīvētu sieru, citronu sulu, sāli un. samaisa.
Pienu uzvāra, pieliekot sviestu, mannu, sāli, un kuļ biezeni uz uguns, līdz mīkla vairs nelīp pie trauka. Kad mīkla atdzisusi,
Liellopa mīkstumam sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, tās izdauza, pārkaisa sāli, piparus, izveido ovālas un sakarsētos taukos cep no abām

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO