Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Dārzeņu konservēšana Nākošā »

Pikantie dārzeņu salāti ziemai.

Sastāvdaļas: 1500 g tomātu, 100 g burkānu, 100 g seleriju, 50 g pētersīļu, 100 g puravu, 4 ēdamkarotes ellas, 3 ēdamkarotes cukura, ēdamkarote sāls, 1 tējkarote malto melno piparu, 1/2 tējkarotes sarkano piparu, 2 ēdamkarotes 70 % etiķa esences, 20 g puravu lapu, 10 g

Gatavošana:

Puravu saknes, burkānus, pētersīļu un seleriju saknes notīra, nomazgā un sagriež sīkos, apmēram 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos. Gatavus sarkanos tomātus blanšē un noņem mizu. Tomātus var arī neblanšēt un mizu atstāt. Tad tomātus sagriež sīkos gabalos. Katlā ielej ēdamo eļļu, tajā liek sagrieztos puravus un apcep caurspīdīgus. Tad pievieno pārējos sagatavotos dārzeņus: tomātus, burkānus, selerijas, pētersīļus, garšvielas, cukuru, sāli, maltos piparus, visu vāra 1 stundu. Pēc tam pievieno esenci un sīki sagrieztus zaļumus. Salātus izmaisa un uz lēnas uguns vēl sautē pusstundu. Sautēšanas laikā salātus maisa, lai tie nepiedeg. Verdošus salātus ātri sapilda dezinficētās sausās burkās un noslēdz plastmasas vāciņiem vai nosien ar pergamenta vai celofāna papīru. Salāti labi uzglabājas bez sterilizēšanas.

Pievienots: 2010-08-11
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.00/37
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
angļu gaumē , bifsteks , ar gurķiem , mārrutku mērce , piena merce ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
Rīsus novāra ūdenī pusmīkstus un buljonā gluži mīkstus, bet tikai tā, lai graudi nesašķīstu; maisīt nedrīkst. Notīrītus teļa pieņus 3
Olu dzeltenumu, pienu un sāli sakuļ kopā, pastāvīgi maisot pielej klāt ar cepjamo pulveri sajauktiem miltiem, un maisa, kamēr dabū
Sirdi sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām 1,5-2 cm biezās šķēlēs, iespeķo un uz pannas sakarsētos taukos apcep. Tad liek katliņā, pārlej
Kartupeļu masai pievieno olu dzeltenumu, sāli, miltus (sagatavoto mīklu nedrīkst uzglabāt). Mīklu saveltnē «desā», sagriež gabaliņos, tos noplacina, pārziež ar
Notīra sīpolu un griež smalkos puslokos vai lokos(gaumes jautājums), kurus atsevišķā traukā pārmaisa ar citronu sulu. Atstāj uz minūtēm 10-20
Baltmaizes kukulim ar rīvi norīvē garozu, sagriež šķēlītēs. Tās pārziež ar sviestu, pārkaisa sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī gaiši
Zosijsij nogriež kaklu, spārnus, kājas, iztīra iekšas, sānos iegriež, ieliek kājas, ierīvē ar sāli. Liek uz panas, uzlej ūdeni, cep

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO