Asie dārzeņu salāti, Dārzeņu konservēšana - ēdiena recepte pagatavošanai, e-Pavargramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Dārzeņu konservēšana Nākošā »

Asie dārzeņu salāti

Sastāvdaļas: 3 kg tomātu, 150 g sīpolu, 200 g seleriju sakņu. 100 g pētersīļu sakņu, 160 g cukura, 90 g sāls, 1/2 tējkarotes sarkano piparu, 1/3 paciņas melno piparu, 75 g 70% etiķa esences, 100 g zaļumu.

Gatavošana:

Sarkanus tomātus, sīpolus, pētersīļu un seleriju saknes nomazgā, notīra un sagriež 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos. Sagatavotos dārzeņus saliek katliņā, pievieno garšvielas, cukuru, sāli, sarkanos un melnos piparus, visu saturu sautē uz lēnas uguns 50 min. Tad pievieno etiķa esenci un sīki sagrieztas pētersīļu un seleriju lapas un turpina vārīt 30 min, maisot ar koka karoti, lai salāti nepiedeg. Salātiem vārīšanas beigās jābūt pietiekami bieziem. Verdošus salātus sapilda karstās burciņās, nosien ar celofāna vai pergamenta papīru. Var noslēgt arī ar plastmasas vāciņiem. Salāti labi uzglabājas bez sterilizēšanas. Ar šo devu var piepildīt astoņas 200 g burciņas.

Pievienots: 2010-08-11
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.17/52
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
šam , Aknas , ķirbju , mēle , vistas ,
Šodien vārda dienas svin:
Bernhards, Boriss



Noderēs
Kreses notīra, ievirco ar eļļu, citronsulu, sāli un pipariem, sasmalcina, un pārklāj ar tām ēdienu plati. Olas novāra cietas, noloba,
Gaļu nomazgā, atdala no kaula, noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs (pret šķiedrām), izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā gaiši
Vistu notīra, sacērt 4 daļās, uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, noņem putas, pieliek sāli, pētersīli, burkānu, vāra uz lēnas uguns
Desu, sieru un marinētus gurķus sagriež strēmelēs, pievieno sarīvētus, ar sāli sakratītus rutkus, sīpolu, ķiploku, pārlej majonēzes, krējuma un garšvielu
Pienam pievieno iesala ekstraktu, citrona sulu, sasmalcinātu ledu un saputo.
Uzšķērstu, notīrītu un nomazgātu mencu sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli, pēc apm. stundas sausi noslauka, apviļā miltos,
Zaķi marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo un ar asu nazi atdala plēves. Tad atcērt ribu gabalu līdz

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO