Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dārzeņi :: Citi dārzeņu ēdieni

Citi dārzeņu ēdieni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Zirņu pikas 4.10

Zirņus nomērcē, izvāra tajā pašā ūdenī, nosusina, iz-maļ caur gaļas mašīnu. Speķi sagriež sīkos gabaliņos un cep, pievienojot sagrieztus sīpolus. Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, visu pievieno zirņu masai, sastrādā, ja vajadzīgs, pievieno sāli. Veido apaļas...Skatīt recepti

Pildītas bietes 4.09

Ar mizu vārītas bietes notīra, nolīdzina pamatnīti, atgriež vāciņu, izdobj vidiņu. Bieti ievieto marinādē uz 4 stundām. Izņemtās bietes uz sieta notecina, tad piepilda. Pildījums: nomērcētu, sakapātu vai samaltu siļķi sajauc ar sarīvētu sīpolu, ābolu,...Skatīt recepti

Pildīti tomāti 2 4.32

Izvēlas vidēji lielus, līdzenus, pastingrus tomātus. Tiem atgriež cepurītes, izņem sēklotni. Gurķi sīki sagriež, gaļu sasmalcina, pievieno riekstus, majonēzi, nedaudz tomātu mīkstuma, pēc garšas sali. Ar šo masu pilda tomātus, novieto uz salātu lapām, rota,...Skatīt recepti

Pildīti gurķi 4.00

Gurķus pārgriež gareniski vai šķērsām uz pusēm. Nedaudz nolīdzina, lai gurķis labāk stāvētu, izņem sēklotni. Šķiņķi, kartupeli un vārītu olu sagriež sīkos gabaliņos, sajauc ar krējumu vai majonēzi, pilda gurķu pusītēs, grezno ar zaļumiem, sarkanu...Skatīt recepti

Pildītas kāpostu lapas 4.21

Pildījumam: sīpolus nomizo, smalki sagriež, sviestā tvaiko, pieliek gabaliņos sagrieztu, siltā pienā izmērēcētu baltmaizi, nedaudz satvaiko, pieliek sagrieztas pētersiļu lapiņas, pierīvē nedaudz muskatrieksta, pliek sāli, pieliek olu, visu izmaisa. Kāpostu lapām izņem ribas, lapas nomazgā,...Skatīt recepti

Pildītas kāpostu lapas ar rīsiem 4.03

Kāpostu galviņu uzliek ar aukstu ūdeni, pieliek sāli, vāra, kamēr mīksta. Rīsus novāra un notvaiko irdenus, atdzesē, pieliek sviestā saceptu sīpolu, olas, sāli, visu izmaisa, kāpostgalviņai atdala lapas, kātiņus ar koka āmurīti maigi izdauza mīkstas,...Skatīt recepti

Bietes ar pērļu sīpoliņiem (angļu gaumē) 4.12

Smalkos kantainos gabaliņos sagrieztu sīpolu apcepj gaiši brūnu sviestā, klāt pievieno un gaiši brūnus apcepj miltus. Brūnus atšķaida ar gaļas buljonu, pievieno citronsulu, sāli, piparus. Šai mērcē sutina novārītas, nomizotas un šķēlēs sagrieztas bietes un...Skatīt recepti

Bietes ar speķi 4.15

Novārītas bietes nomizo un parupji sakapā, speķi sagriež kantainos gabaliņos un izkausē uz pannas, un taukos gaiši brūnu apsutina mazos kantainos gabaliņos sagrieztu sīpolu. Mērcē ieliek bietes un ar miltiem, etiķi un cukuru izsutina mīkstas,...Skatīt recepti

Burkānu pūtelis 4.27

Notīrītus un gabaliņos sagrieztus burkānus novāra buljonā mīkstus, izberž caur sietiņu un vienreiz uzvāra ar sviestu, pipariem un sāli. Kad burkānu biezenis atdzisis, tam piejauc olu dzeltenumu un beigās putās sakultu olbaltumu. Pūteli iepilda iesviestotā...Skatīt recepti

Gurķi baltvīnā 4.21

Gurķus nomazgā, nomizo, saēvelē un mazliet iesāla. 2 karotes miltu viegli apcepj sviestā, brūni atšķaida ar baltvīnu un papildina ar pipariem, papriku vai kurrija pulveri. Biezajā mērcē ieliek nospaidītas gurķu šķēles un ātri, pa laikam...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
tomati , sēņu zupa , kabacu , ķirbj , kaviārs ,
Šodien vārda dienas svin:
Leonīda, Leonīds



Noderēs
Notīrītas saknes sarīvē, sēnes sagriež, visu eļļā apcep, pievieno mazliet ūdens, pasautē. Fileju apslaka ar citronu sulu, apkaisa ar sāli,
Selerijas novāra, notīra un sagriež strēmelēs, plūmēm novelk miziņu, pārgriež uz pusēm un protams izņem kauliņus. Riekstus samaļ. Visas sastāvdaļas
Olas liek verdošā ūdenī un 5 min. vāra, tad uz brītiņu ieliek auk stā ūdenī, un pēc tam noloba, un
Nomizotus un sagrieztus kartupeļus un sīpolus uzliek ar tik daudz auksta ūdens, lai tie būtu pārklāti, izvāra mīkstus, saspiež, izberž
Svaigas vai kaltētas ābolu mizas pārlej ar ūdeni, uzvāra un patur dažas stundas, lai ievelkas, tad nokāš. Ja maz skābuma,
Raugam pieliek tējkaroti cukura, izmaisa un silti uzraudzē. Sarīvētiem kartupeļiem nospiež daļu sulas pieliek sāli, miltus, olu dzeltenumus, cukuru un
Katliņā izkausē sviestu, pievieno miltus un cep gaiši dzeltenus, pielej pienu līdz izveido mēreni biezu mērci. Konservētiem zirnīšiem nolej šķidrumu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO