Krāsnī cepti kartupeļi, Cepti dārzeņi - ēdiena recepte pagatavošanai, e-Pavargramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Cepti dārzeņi Nākošā »

Krāsnī cepti kartupeļi

Sastāvdaļas: 300 g kartupeļu, 25 g tauku, sāls.

Gatavošana:

Izvēlas vidēja lieluma kartupeļus, nomazgā, nomizo, noskalo un nosusina. Veselus, nesagrieztus kartupeļus liek cepešpannā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī cep, pa reizei apmaisot un aplaistot ar taukiem. Kad kartupeļi apcepuši brūni, tad pārkaisa sāli un turpina cepšanu, līdz kartupeļi mīksti. Pasniedz pie cūkas, teļa, jēra, liellopa gaļas, mājputnu un medījumu cepešiem.

Pievienots: 2010-08-12
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.24/34
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
zivs , ābolu salāti , piena mērce , kabaču , aknu ,
Šodien vārda dienas svin:
Bernhards, Boriss



Noderēs
Kartupeļus rūpīgi nomazgā, gareniski pārgriež uz pusēm. Tasītē ieber ķimenes, kartupeļus ar griezumu piespiež ķimenēm, liek uz taukainas pannas un
Reņģēm vai žāvētiem brētliņiem novelk ādu, izlasa asakas. Olas sakuļ, pieliek izmērcētu, nospiestu un sviestā sa-tvaikotu baltmaizi, kausētu sviestu, krējumu,
Rīsus izvāra, lai tie būtu irdeni, nokāš, noskalo ar vārītu ūdeni, atdzesē. Olas vāra cietas (10—12 min.), noloba, sagriež šķēlītēs.
Ar majonnes mērci pārvilktas un ar trifelēm un pistācijām apkaisītas aukstas olas uz maizes krustām. Vidū gurķu, kartupeļu un trifeļu
Salātu galviņām atdala bojātās lapiņas. Pārējās salātu lapiņas tekošā ūdenī rūpīgi noskalo un uz sieta notecina. Pēc tam ar rokām
Ceptus ābolus un konservētas vai svaigas plūmes izberž caur sietiņu. Iegūto biezeni vēlreiz izberž caur smalku sietiņu, pievieno jāņogu sulu
Zivi noberž ar sāli, notīra, nomazgā un sagriež trīs pirkstu platuma gabalos. Tad uzliek vārīties ūdeni ar notīrītām mazos gabaliņos

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO