Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Cepti dārzeņi Nākošā »

Krāsnī cepti kartupeļi

Sastāvdaļas: 300 g kartupeļu, 25 g tauku, sāls.

Gatavošana:

Izvēlas vidēja lieluma kartupeļus, nomazgā, nomizo, noskalo un nosusina. Veselus, nesagrieztus kartupeļus liek cepešpannā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī cep, pa reizei apmaisot un aplaistot ar taukiem. Kad kartupeļi apcepuši brūni, tad pārkaisa sāli un turpina cepšanu, līdz kartupeļi mīksti. Pasniedz pie cūkas, teļa, jēra, liellopa gaļas, mājputnu un medījumu cepešiem.

Pievienots: 2010-08-12
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.24/34
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
brūna mērce , marinēti gurķi , kabaču , kartupeļu un , zutis ,
Šodien vārda dienas svin:
Severīns, Urzula



Noderēs
Nelielus sīpoliņus notīra, verdošā sālsūdenī uzvāra, nokāš, tīrā drānā nosusina, tad sakarsētā taukvielā liek sīpolus, pārkaisa ar cukura, katlu karsējot
Biezeni, atšķaida ar ūdeni, labi savāra un nogaršina ar cukuru, cimtu un citronu. Tad mērci uzvāra ar aukstā ūdenī iejauktiem
Krūtij izņem kaulus, ierīvē ar sāli, karstā sviestā uz pannas liek krūti, sakarsē, uzlej ūdeni, cep bieži aplaistot līdz paliek
Notīrītas saknes sarīvē skaidiņās uz sakņu rīves, pārkaisa ar sāli un citronskābe, uzliek vāciņu un sakrata, kamēr no saknēm atdalās
Notīrītus, noplaucētus kāpostus sutina sālsūdenī tā, lai viss ūdens ievilktos. Galdā sutinātos kāpostus pasniedz ar sviestu, klāt pasniedz sviestā grauzdētas
Ar doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku. Kompota gatavošanai var lietot dažādas paradīzes ābolu šķirnes. Ieteicams lietot tādas
Šķiņķi griež strēmelēs. Cietas vārītas olas sadala ce-turksnīšos, salātu lapas nomazgā, nosusina. No etiķa, eļļas un garšvielām gatavo marinādi. Platās

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO