Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Cepti dārzeņi Nākošā »

Kāpostu karbonāde

Sastāvdaļas: 250 g sv. kāpostu, 1/2 olas, 15 g rīvmaizes, 15 g tauku, 15 g sviesta, sāls.

Gatavošana:

Izvēlas cietu, vidēja lieluma kāpostu galviņu, atdala ārējās lapas un pārgriež uz pusēm. Tad liek verdošā sālsūdenī un vāra gandrīz gatavu. Pēc tam no ūdens izņem, atdzesē un sagriež apm. 1 cm biezās šķēlēs tā, lai katrai šķēlei būtu klāt daļa no kacena, kas lapiņas satur kopā. Sagrieztās kāpostu šķēles apmērcē sakultā olā un pēc tam apviļā rīvmaizē. Liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep no abām pusēm brūnas. Izceptas šķēles sakārto lēzenā bļodā, pārlej sabrūnina sviestu un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Pievienots: 2010-08-12
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.20/30
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
solanka , šam , kāļi , zaķ , puķkāpostu ,
Šodien vārda dienas svin:
Severīns, Urzula



Noderēs
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Gatavu irdenu mīklu (ar vai bez krējuma), ko pagatavo pēc attiec, priekšraksta, izrullē ļoti plānā kārtā, un arī pagatavo kūkai
Gaļu nomazgā, sagriež četrstūrainos gabaliņos, sajauc kopā ar cukuru, sāli, gaļu apsala līdz nākošai dienai. Speķi sagriež mazos gabaliņos, ar
Sālīts lasis ātrai lietošanai
Lasi sālīšanai notīra (noņem ādu, izgriež asakas, atdala galvu un asti) iegūto laša fileju sagriež apmēram 10cm, tad trauciņā pagatavo
Makaronus liek verdošā ūdenī, kam iepriekš piebērts sāls un uz lēnas liesmas atvērtā katlā vāra līdz makaroni ir mīksti. Makaronus
Rubeņiem nogriež spārnus, noņem asti un kaklu ar krūti. Astē, galvā un spārnos iesprauž noasinātus kociņus un pagaidām noliek.
Medu uzvāra ūdenī un ieraudzē vaļējā traukā ar alus raugu, ļaujot 2 dienas stāvēt. Tad piejauc citronsulu un dzērienu iepilda

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO