Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dārzeņi :: Cepti dārzeņi

Cepti dārzeņi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Pildīti sīpoli 4.10

Notīrītus sīpolus liek verdošā sāļā ūdenī un lēni vāra. Sīpoli nedrīkst izšķīst, zaudēt formu. Sīpolus ar putu karoti no ūdens izņem, atdzesē. Katram sīpolam nogriež «cepurīti», izdobj vidu. Pusi no izdobtās masas samaļ reizē ar...Skatīt recepti

Pildīti tomāti 1 4.14

Izvēlas vidēji lielus, gludus, pastingrus tomātus. Tiem nogriež vāciņus, ar tējkaroti izņem sēklotnes un izdobtos vidiņus piepilda ar gaļas masu, ko pagatavo, samaltai gaļai pievienojot vārītus, atdzesētus rīsus, sāli, piparus, sasmalcinātu sīpolu, zaļumus un viegli...Skatīt recepti

Cepti kartupeļi 4.26

Kartupeļus nomazgā, nomizo, noskalo, drānā nosusina un sagriež plānās šķēlītēs. Sagrieztos kartupeļus liek uz pannas sakarsētos taukos, pārkaisa sāli un cep, pa reizei apmaisot, līdz šķēlītes brūnas un mīkstas. Pasniedz brokastīs vai vakariņās ar dažādiem...Skatīt recepti

Krāsnī cepti kartupeļi 4.24

Izvēlas vidēja lieluma kartupeļus, nomazgā, nomizo, noskalo un nosusina. Veselus, nesagrieztus kartupeļus liek cepešpannā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī cep, pa reizei apmaisot un aplaistot ar taukiem. Kad kartupeļi apcepuši brūni, tad pārkaisa sāli un turpina...Skatīt recepti

Taukos cepti kartupeļi 4.14

Kartupeļus nomazgā, nomizo, noskalo, sagriež stienīšos, nosusina sausā, tīrā drānā, liek sakarsētos taukos un cep gaiši brūnus. Tad ar putu smeļamo karoti no taukiem izņem, lek sietiņā, pārkaisa sāli un sakrata. Pasniedz pie dažādiem ceptiem...Skatīt recepti

Kāpostu karbonāde 4.20

Izvēlas cietu, vidēja lieluma kāpostu galviņu, atdala ārējās lapas un pārgriež uz pusēm. Tad liek verdošā sālsūdenī un vāra gandrīz gatavu. Pēc tam no ūdens izņem, atdzesē un sagriež apm. 1 cm biezās šķēlēs tā,...Skatīt recepti

Cepti ķirbji 4.23

Notīrītu ķirbi sagriež 0,5 -1,0 cm biezās šķēlēs. Tās pārkaisa ar sāli, apviļā miltos, iemērc sakultā olā, tad apviļā rīvmaizē, liek sakarsētā sviestā un cep no abām pusēm brūnas. Pēc tam liek cepeškrāsnī un karsē...Skatīt recepti

Kartupeļu kotletes 4.26

Nomizotus kartupeļus sālsūdenī vai tvaikā vāra mīkstus. Tad samaļ gaļas mašīnā vai ar kartupeļu stampiņu saspaida. Kartupeļu masai pievieno sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, sāli, olu, rīvmaizi vai kviešu miltus un samaisa. Pēc tam izveido...Skatīt recepti

Kartupeļu plācenīši 4.00

Kartupeļu biezenim pievieno sīki sagrieztu vārītu šķiņķi vai cepeti, sakultas olas, sasmalcinātu, sviestā apceptus sīpolu, sāli un samaisa. Tad izveido apaļus plācenīšus, apviļā rīvmaizē, liek sakarsētos taukos un cep no abām pusēm brūnus. Pasniedz ar...Skatīt recepti

Kartupeļu veltnis 4.07

Vārītus kartupeļus samaļ gaļas mašīnā, pievieno sakultu olu, sāli, un labi samaisa. Sasmalcinātu sīpolu apcep margarīnā, pievieno sīki salmiņos sagrieztus svaigus kāpostus, nedaudz ūdens, sāli un sautē, līdz kāposti mīksti un ūdens iztvaikojis. Uz samitrinātas...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
šķiņķis , desas , saldējums , gulašs , vistas ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Olu dzeltenumiem pievieno sāli, citronu sulu, 1 ēdamkaroti ūdens. Trauku ar maisījumu ievieto karsta ūdens (zem 40°C) peldē, kulstot silda,
Ar sviestu, miltiem un dārzeņiem vai zivs novārījumu pagatavo pamat mērci, kad tā labi ievārīta, nogaršina ar garšvielām un tumē
Vispirms sagatavo zivis. Atdalītu līdakas gaļu ar aknām noliek pie malas, bet līdakas atkritumus sadauza un nomazgā, uzliek kopā ar
Ar speciālu urbi no lieliem, notīrītiem kartupeļiem izurbj spirāles. Tās noskalo aukstā ūdenī, notecina un drānā nosusina. Biezsienu katlā dziļā
Gaļu nomazgā, atdala, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē, cep karstos taukos abas
Kāpostu sasmalcina un vāra nelielā ūdens daudzumā mīkstu. Atslēdz plītiņu pieber mannā un gaida, lai padziest mazliet un piebriest manna.
Aknas nomazgā, sagriež glītās šķēlēs, nedaudz izdauza, karstos taukos cep gatavas, uzkaisa nedaudz sāls. Uz pannas, kur aknas ceptas, uzber

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO