Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Tortes

Zemeņu torte

Sastāvdaļas: Mīkla, Pildījumam: 400 g zemeņu masas vai sulas, 1 L putukrējuma, 150 gr cukura, 100 g pūdercukura, 4 olu dzeltenumi, 30 g želantīna.

Gatavošana:

Zemeņu tortei var izmantot dažādu mīklu: biskvīta, bezē, smilšu u.c.

Zemeņu olu krēms.Pildījumam: 400 g zemeņu masas vai sulas, 1 L putukrējuma, 150 gr cukura, 100 g pūdercukura, 4 olu dzeltenumi,30 g želantīna.

Cukura ar daļu zemeņu sulas uzvāra, pievieno pārējo sulu, olu dzeltenumus un izšķīdinātu želantīnu.
Krēmu saputo, pievienojot pūdercukuru, un maisa iepriekš sagatavotā, nedaudz atdzesētā krēmā. Krēmā var iespiest pa veselai ogai vai ogu pusītes.

Zemeņu piena krēms. Pildījumam: 0,5 piena, 150 g cukura, 2 olu dzeltenumi,3 ēdk . miltu, 400 g sviesta, 500 g zemeņu, vaniļa.
Pienu uzvāra, olu dzeltenumus samaisa ar cukuru, miltiem, vaniļu, atsķaida ar uzkarsēto pienu. Šķidrumu maisot karsē, pie tam trauku tur karstā ūdens peldē, Kad masa sabiezējusi, karsēšanu pārtrauc, krēmu atdzesē un sakuļ mikserī kopā ar sviestu. Beidzot masā iestrāda uz pusēm sagrieztas zemenes
Pievienots: 2010-07-21
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.11/27
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
brūna mērce , pikantā , mēl , torte , Gaļas salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Olas sakuļ ar nedaudz sāls, pielej buljonu, smalki sakapātas pētersīļu lapiņas, tad salej vārāmā formā, uzliek vāku. vāra ūdens peldē
Baltmaizītes (veģīšus) pārgriež gareniski uz pusēm, izdobj, uzgrauzdē, piepilda ar majonnes mērci un apliek katru ar lielāku sardīni.
Nepāraugušus kabačus nomazgā, ja bieza miza, tad nomizo, sagriež apmēram 1 cm biezās ripās, izgriež mīkstumu ar sēklotni un no
Gaļu sagriež, samaļ, pieliek sāli, piparus, sarīvētu sīpolu, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, vēl reiz samaļ, pieliek 1 ēdamkaroti skāba krējuma,
Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs (pret šķiedrām), izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, karstos taukos apcep pusgatavas,
Notīrītus, gabalos sagrieztus kartupeļus pārlej ar verdošu Ūdeni un vāra. Sīpolus sakapā, sacep sviestā, pievieno zupa. Zivis liek katlā uz
Mīklu izveltnē un veido 2 ripas atbilstošas tortes veidnes izmēram vai plāts platumam. Plāksnes liek uz ietaukotas plāts vai tortes

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO