Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Tortes Nākošā »

Smilšu torte

Sastāvdaļas: 400g sviesta vai margarīna, 200 g cukura, 0,5 citrona, 4 ēdk. skāba krējuma, 0,5 tējk. cepamā pulvera, 200 g miltu, 200 g cites. Pild.: 500 g brūkleņu ievarījuma, kanēlis. Rot.: augļi , ogas, marmelādes, olu baltumu glazūra.

Gatavošana:

Sviestu ar cukuru saputo, pieliek skābu krējumu, pierīvē citrona miziņu, piespiež citronu sulu, pievieno cepamo pulveri un izsijātus miltus. Mīklu labi samaisa, atdzesē, sadala 3 vienādās daļās. Uz apaļiem vai četrstūrainiem pergamenta papīriem izveltnē plāksnes, liek uz maizes plāts, cep mērenā siltumā gaiši brūnus. Gatavam cepumam noņem pielipušo papīru, atdzesē, starp plaksnēm ieziež brūkleņu vai skābu masu. Tortes nolīdzina malas, virsū pāklāj glazūru, rotā ar želejām, marmelādēm vai cukura sīrupā apvārītiem augļiem, ogām. Torte garšīgāka dienu pēc sagatavošanas.

Pievienots: 2010-07-23
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.04/23
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Rīvētu kartupeļu , ābolu salāti , pankūkas , mīkla , plūme ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Karstā buljonā vai ūdenī liek vārīties gabaliņos sagrieztus kartupeļus, ķimenes, sāli. Sīpolu sasmalcina, taukvielās apcep. Bieti notīra, sarīvē skaidās. Mīksti
No liellopu gaļas vāra buljonu ar bagātīgu garšsakņu piedevu, pieber sāli un gatavam buljonam pēc izkāšanas pievieno degvīnu vai vīnu.
Kaulus sacērt mazos gabalos un uzliek aukstā ūdenī ar burkāniem, nomizotiem sīpoliem un pipariem un 2 st. vāra uz mazas
Gluži svaigas, labi sagatavotas siļķes iesāla un aprasina ar etiķi, ļaujot tām 2 st, marinēties. Tad nosausina, ieliek vāji verdošā
Spinātus pārlasa, noskalo, sasmalcina. Sīpolu sasmalcina, katlā sacep sviestā, pievieno spinātus, mazliet ūdens, katliņam uzliek vāku un spinātus sautē 5
Sviestu izkausē, un tajā mīkstus izsutina kantainos gabaliņos sagrieztus sīpolus līdz ar garšvielām, pēc tam pieber miltus un, uz brūnina
Kāpostus uzliek vārīties aukstā ūdenī. Ja kāposti par skābiem, tiklīdz tie pirmo reizi uzvārījušies, apmaina ūdeni. Apmēram pēc stundas, kad

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO