Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Tortes Nākošā »

Rupjmaizes torte

Sastāvdaļas: 10 olas, 10 ēdk. cukura, 1 tējk. kanēļa, 5 krustnagliņas, citrona miziņa, 3 ēdk. kartupeļu cietes, 2 ēdk. sviesta, 10 ēdk rupjmaizes rīvmaizes. Pild.: 1 gl ābolu masas, 200 gr putukrējuma, 0,5 pacinas vaniļas cukura, 2 ē.dk. pūdercukura.

Gatavošana:

Rot.: sīrupa varīti augļi.

Atdala olu baltumus no dzeltenuma. Sviestu saputo ar cukuru un olu dzeltenumiem, pievieno cieti, samaltas garšvielas, iemaisa rīvmaizi un iecilā atsevisķi saputotus olu baltumus. Sagatavoto mīklu liek ietaukotā veidnē un cep. Atdesētu torti griež plāksnēs, ieziež ar skābu augļu vai ogu masu kārtām ar putukrējumu, grezno ar putukrējumu un svaigiem vai žāvētiem augļiem.
Pievienots: 2010-07-21
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.20/35
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Galerts , skābēšana , frikadeles , desa , torte ,
Šodien vārda dienas svin:
Jūlija, Džuljeta



Noderēs
Kartupeļu un gurķu zupa
Gaļu sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām 1,5 cm biezās šķēlēs. Tās ar gaļas āmuru nedaudz izdauza, liek sakarsētos taukos un apcep
Vārītu vistas gaļu atdala no kauliem un sagriež mazos gabaliņos. Ar mizu novārītus kartupeļus nomizo un sagriež kubveida gabaliņos. Zirņus
Puķu kāpostus notīra, atlasa zaļās lapas, pielej galda etiķi, ūdenim pieliek sāli, iemērc kāpostus, ļauj kādu stundu pamirkt, lai izlīstu
Vēžus novāra, un izloba gaļu no ļipām, un no čaulām. Ar pusi sviesta pagatavo vēžu sviestu un noliek aukstumā. Olu
Ne visai stipru alu uzvāra uz pusēm ar ūdeni, kurā iedrupina piparkūkas, tad sajauc ar sviestu, sāli un cukuru, uzvāra
Liellopu gaļu, kartupeļus, burkānus, selerijas un gurķus sagriež salmiņos, sajauc. Majonēzei pieliek sinepes, citronu sulu, sāli, piparus, pārlej salātiem un
Mazgātās, smalki sakapātus nieru taukus sajauc ar izsijātu berztu baltmaizi, cukuru, smalki sakapātiem nomizotiem āboliem, citronsulu, berztu citrona mizu, berztu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO