Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Tortes Nākošā »

Rupjmaizes torte

Sastāvdaļas: 10 olas, 10 ēdk. cukura, 1 tējk. kanēļa, 5 krustnagliņas, citrona miziņa, 3 ēdk. kartupeļu cietes, 2 ēdk. sviesta, 10 ēdk rupjmaizes rīvmaizes. Pild.: 1 gl ābolu masas, 200 gr putukrējuma, 0,5 pacinas vaniļas cukura, 2 ē.dk. pūdercukura.

Gatavošana:

Rot.: sīrupa varīti augļi.

Atdala olu baltumus no dzeltenuma. Sviestu saputo ar cukuru un olu dzeltenumiem, pievieno cieti, samaltas garšvielas, iemaisa rīvmaizi un iecilā atsevisķi saputotus olu baltumus. Sagatavoto mīklu liek ietaukotā veidnē un cep. Atdesētu torti griež plāksnēs, ieziež ar skābu augļu vai ogu masu kārtām ar putukrējumu, grezno ar putukrējumu un svaigiem vai žāvētiem augļiem.
Pievienots: 2010-07-21
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.20/35
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
bruklenu , krējuma , kompots , āboli , kāpostu sacepums ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Gaļu atbrīvo no cīpslām un plēvēm, griež šķērsām muskuļiem šķēlēs, viegli izdauza. Ieziež no abām pusēm ar sāli, papriku, cep
Sacepumu gatavo kā kartupeļu un sīpolu sacepumu. Vidējās kārtas pildījumam izmanto malto gaļu, kam pievienoti: sacepts sīpols, sāls, pipari, biezs
Gaļu un aknas nomazgā, sagriež un liek katlā aukstā ūdenī, vāra. Pēc noputošanas pieliek sāli, vircas, sīpolu, lauru iapas, novāra
Aknām noņem plēvi un sagriež nelielos gabaliņos. Dūmotu speķi sagriež, liek katliņā un apcep. Tad pieliek aknas un apcep brūnas.
Vāra irdeno griķu biezputru, gatavai pievieno sasmalcinātus sīpolus, kas apcepti taukos vai kopā ar gabaliņos sagrieztu speķi, un apmaisa. Pasniedz
Makaronus vāra mazā ūdens daudzumā gandrīz mīkstus. Sviestu ar cukuru, olas dzeltenumu un sarīvētu citronu miziņu vai vanilīnu, saputo, līdz
Mērcei olas dzeltenumu samaisa ar sinepēm, sāli un pakāpeniski iekuļ eļļu. Kad visa eļļa ir iemaisīta, mērcei pakāpeniski pievieno ābolu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO