Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Tortes Nākošā »

Rupjmaizes torte

Sastāvdaļas: 10 olas, 10 ēdk. cukura, 1 tējk. kanēļa, 5 krustnagliņas, citrona miziņa, 3 ēdk. kartupeļu cietes, 2 ēdk. sviesta, 10 ēdk rupjmaizes rīvmaizes. Pild.: 1 gl ābolu masas, 200 gr putukrējuma, 0,5 pacinas vaniļas cukura, 2 ē.dk. pūdercukura.

Gatavošana:

Rot.: sīrupa varīti augļi.

Atdala olu baltumus no dzeltenuma. Sviestu saputo ar cukuru un olu dzeltenumiem, pievieno cieti, samaltas garšvielas, iemaisa rīvmaizi un iecilā atsevisķi saputotus olu baltumus. Sagatavoto mīklu liek ietaukotā veidnē un cep. Atdesētu torti griež plāksnēs, ieziež ar skābu augļu vai ogu masu kārtām ar putukrējumu, grezno ar putukrējumu un svaigiem vai žāvētiem augļiem.
Pievienots: 2010-07-21
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.20/35
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Vaniļas , biezeņa zupa , makaroni , olu salāti , zivis ,
Šodien vārda dienas svin:
Alvīne



Noderēs
Ar smalki sakapātu medījuma gaļu, dažām sardelēm, sviestā sutinātiem šampinjoniem, kaperiem, citrona miziņu, sviestu, dažām karotēm speķa viruma, divām karotēm
Liellopa gaļu ar kauliem sadala gabaliņos, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra uz mazas liesmas 2-3 stundas, pa
Tomātus sagriež biezākās šķēlēs, ābolus plānākās šķēlītēs, salātus saplucina, zaļumus sasmalcina. Pirms pasniegšanas produktus samaisa, liek traukā, pārlej ar krējuma,
Tītaram nogriež kaklu, spārnus, kājas, rīkli, iztīra iekšas, kārtīgi nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli. Sakarsē cepešpannu iesmērē ar sviestu,
Zivi nozvīņo, nogriež galvu, novelk ādu, izņem iekšas, noņem mīkstumu no asakām un samaļ. Pieliek muskatriekstu, sāli, ar karoti labi
Gaļu labi apdauza, iesāla un iepiparo. Katrā šķēlē ietin pildījumam speķi, sīpola, un gurķa šķēles, un gaļu sasprauž
Notīrītus, noskalotus kartupeļus tīrā drānā nosusina, sagriež stienīšos vai plānās šķēlītēs, liek pannā sakarsētās taukvielāš un cep, ik pa brīdim

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO