Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Tortes Nākošā »

Riekstu torte

Sastāvdaļas: 8 olas, 200 g cukura, 250 g samaltu riekstu, 150 g sviesta, 150 g šokolādes, 200 g samaltu vai saberztu biskvītu, citrona miziņa un sula, 1 ēdk. liķiera.

Gatavošana:

Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus ar cukuru saputo. Kad masa kļūst gaiša , putaina, cukurs izkusis, pievieno uz rīves sasmalcinātu šokolādi, maltus riekstus un biskvītu drumstalas, sarīvetu citronu , citronu sulu un liķieri, izkausētu, bet ne karstu sviestu, visu samaisa, tad masā uzmanīgi iecilā saputotus olu baltumus. Sagatavoto tortes masu liek ar sviestu ieziestā veidnē, cep. Gatavu, no veidnes izgāztu un atdzesētu torti, pārziež ar plānu kārtiņu marmelādes, pēc tam pārlej ar šokolādes glazūru.

Pievienots: 2010-07-23
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.19/26
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Siera maizītes , šok , kāpostu salāti , biezeņa zupa , makaroni ,
Šodien vārda dienas svin:
Alvīne



Noderēs
Kartupeļus notīra, vienu sarīvē, pārējos sagriež šķēlēs. Malto gaļu samaisa ar rīvēto kartupeli un taukvielās saceptiem sīpoliem, pieliek saspiestu ķiploku,
Mazgā un mizo kartupeļus, mazgā un tīra burkānus. Kartupeļus griež vidēja izmēra kubiņos, bet burkānus mazos salmiņos. Sīpolu notīra. Buljonu uzvāra,
Makaronus vāra 5 min. vājā sālsūdenī, tad notecina uz sietiņa un dod galdā karstā buljonā.
1 - 1,5 kg zivs, 75 gr tauka speķa, 150 gr sviesta, 1/4 litra salda krējuma, 40 gr. miltu, pipari,
1. Kartupeļus liek katlā, uzlej verdošu ūdeni tā, lai ūdens būtu 1 cm virs kartupeļiem, pieliek sāli, katlu noslēdz un
Pagatavo biskvīta mīklu, ar tējkaroti liek mīklas piciņas uz ieziestas plātes vai mīklu pilda konditorejas caurulītē un uz plātes izveido
Ūdeni uzvāra, pievieno mellenes, cukuru un vāra, līdz mellenes pa daļai izšķīdušas. Tad pievieno kartupeļu cieti, uzvāra un atdzesē. Klimpām

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO