Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Tortes Nākošā »

Riekstu torte 1

Sastāvdaļas: 10 olas, 200 g cukura, 75 g kviešu miltu, 25 g kartupeļu cietes, 50 g riekstu kodolu. Pildījumam un greznošanai: 3/4 l salda krējuma (35%), 35 g cukuru, 100 g riekstu kodolu, 5 g želatīna, vaniļa.

Gatavošana:

Olu dzeltenumus atdala no baltuma. Dzeltenumiem pievieno 3/4 no paredzētā cukura daudzuma un puto, līdz cukurs izkusis, masa kļuvusi gaiša un pavairojusies apjomā trīs reizes. olas baltumu ar atlikušo cukuru saputo stingrās putās. Saputotiem olu dzeltenumem pievieno daļu izsijāto kviešu miltu, kartupeļu cieti un sīki sasmalcinātus riekstus, tad iecilā olas baltumu ar pārējiem miltiem, liek tortu veidnē un cep vidējā siltumā. Atdzisušu biskvītu sagriež trīs vienādās plāksnēs. Starp plāksnēm liek saputotu krējumu, kam pielikts cukurs, vaniļa, sasmalcināti rieksti, aukstā ūdenī uzbriedinats, izkausēts želatīns. Ar putu krējumu pārklāj tortes virsu un malas, grezno ar putu krējumu un riekstiem. Riekstu kodolu sagatavošanu: riekstu kodolus liek uz pannas un cepeškrāsnī, pa reizei apmaisot, apgrauzdē. Tad ber uz drānas un noberž brūno miziņu. Pēc tam kodolus samaļ riekstu dzirnaviņas vai ar nazi sakapā rupjākos gabaliņos.

Pievienots: 2010-09-14
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: xxxandrisxxx
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.00/24
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kartupeļu pankūkas , groks , ķirb , zivis , Vēži ,
Šodien vārda dienas svin:
Jūlija, Džuljeta



Noderēs
Kartupeļus nomazgā, pārlej ar verdošu ūdeni, trīs minūtes patur, ūdeni nolej, ar suku noberž mizu, skalojot aukstā ūdenī. Kartupeļus drānā
Ābolus atbrīvo no serdes, nomizo, sagriež salmiņos un apslaka ar citronu sulu. Tomātus pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu, izņem
Ja, buljonam ņem jau izlobītus zirņus, tad tos var vārīt tāpat neizmērcētus, bet ja zirņi čaulās, tad tos kādas 12
Gurķumētra ir labs garšaugs agri pavasarī. Gurķu-mētras lapas ir biezas, zaļi pelēkas, pēc garšas atgādina svaigus gurķus. Vasarā jāsēj 2
Pagatavo zivju mērci, kā aprakstīts šajā receptē: Zivju mērce Zivju mērcei pievieno sīki sasmalcinātu vārītu olu, pētersīļu zaļumus un samaisa.
Eļļā labi samaisa kapātu sīpolu ar sāli, un tad piejauc krējumu un kapātus zaļumus un citrona sulu.
Timiāns pieder pie lūpziežu dzimtas. Tas ir vienmēr zaļš, aromātisks puskrūms. Var izaugt 15—20 cm augsts. Ziedi purpursarkani. Aug arī

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO