Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Tortes Nākošā »

Burkānu torte

Sastāvdaļas: 250 g vārītu burkānu, 100 g margarīna, 100 g cukura, 2 olas, 100 g multu, 1/2 gb. citrona, 1 naža gals cepamā pulvera.

Gatavošana:

Izvārītus burkānus, notīra, sarīvē vai samaļ. Margarīnu ar cukuru samaisa, pievieno olas, pierīvē citrona miziņu, piespiež sulu. Šai masai pievieno burkānus, miltus un cepamo pulveri. Masu pilda ietaukotā veidnē, cep. Pēc tam atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru, vai pārliek ar saputotu, skābo krējumu, kura garša uzlabota ar cukuru un kanēli.

Pievienots: 2010-07-21
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.00/23
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
gaļa , Vārīts zandarts , tomāti , lasis , Baraviku ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Nolobītus, strēmelēs sagrieztus kāļus pāris reizes ieber verdošā sālsūdenī. Taukos vai sviestā tumšus apcep miltus un aplej ar spēcīgu gaļas
Pusi cūkas ribiņu labi nomazgā, ieliek vārāmā poda dibenā, tām virsū ar dakšiņu saliek skābus kāpostus, un pašā virsū iekārto
Ietaukotā veidnē liek pamīšus kārtām šķēlītēs sagrieztus kartupeļus ar tomātu šķēlēm un olu ripiņām, katrai kārtai uzkaisa smalko sāli un
Notīrītus, noplaucētus kāpostus sutina sālsūdenī tā, lai viss ūdens ievilktos. Galdā sutinātos kāpostus pasniedz ar sviestu, klāt pasniedz sviestā grauzdētas
Kaltētas plūmes nomazgā remdenā ūdenī vai arī dienu pirms lietošanas iemērc, tad savāra ūdenī ļoti mīkstas, izberž caur sietu un
Gaļu ar plēvi sagriež pirksta biezuma šķēlēs, no abām pusēm dauza, apkaisa mazliet ar pipariem un sāli un ātri (3—4
Gatavo kā jēra gaļas un kāļu sautējumu, kur kāļu vietā liek kāpostus: Gaļu sadala porciju gabalos, ceo uz pannas sakarsētos

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO