Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Cepumi, kūkas un tortes :: Tortes

Tortes

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Zemeņu torte 4.11

Zemeņu tortei var izmantot dažādu mīklu: biskvīta, bezē, smilšu u.c.

Zemeņu olu krēms.Pildījumam: 400 g zemeņu masas vai sulas, 1 L putukrējuma, 150 gr cukura, 100 g pūdercukura, 4 olu dzeltenumi,30 g želantīna.

Cukura ar daļu...Skatīt recepti

Burkānu torte 4.00

Izvārītus burkānus, notīra, sarīvē vai samaļ. Margarīnu ar cukuru samaisa, pievieno olas, pierīvē citrona miziņu, piespiež sulu. Šai masai pievieno burkānus, miltus un cepamo pulveri. Masu pilda ietaukotā veidnē, cep. Pēc tam atdzesē un pārkaisa...Skatīt recepti

Rupjmaizes torte 4.20

Rot.: sīrupa varīti augļi.

Atdala olu baltumus no dzeltenuma. Sviestu saputo ar cukuru un olu dzeltenumiem, pievieno cieti, samaltas garšvielas, iemaisa rīvmaizi un iecilā atsevisķi saputotus olu baltumus. Sagatavoto mīklu liek ietaukotā veidnē un cep. Atdesētu...Skatīt recepti

Šokolādes torte 4.04

Rot.: 1 gl. putukrējuma, 1 tēj.k. kafijas, 0,5 tēj.k. kakao, 2 tēj.k. pūdercukura, 100g šokolādes.

Margarīnu puto, pievienojot cukuru, olu dzeltenumus, sakapātus riekstus, rīvetu šokolādi, cepamo pulveri un miltus. Pēc tam iecilā stingrās putās saputotus...Skatīt recepti

Smilšu torte 4.04

Sviestu ar cukuru saputo, pieliek skābu krējumu, pierīvē citrona miziņu, piespiež citronu sulu, pievieno cepamo pulveri un izsijātus miltus. Mīklu labi samaisa, atdzesē, sadala 3 vienādās daļās. Uz apaļiem vai četrstūrainiem pergamenta papīriem izveltnē...Skatīt recepti

Riekstu torte 4.19

Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus ar cukuru saputo. Kad masa kļūst gaiša , putaina, cukurs izkusis, pievieno uz rīves sasmalcinātu šokolādi, maltus riekstus un biskvītu drumstalas, sarīvetu citronu , citronu sulu un liķieri, izkausētu,...Skatīt recepti

Vīnes torte 4.04

Sviestu, cukuru un citrona miziņu puto, pakāpeniski pievienojot pa vienai olai. Kad masa labi saputota, pievieno miltus. Cep atsevišķas trīs plāksnes, atdzesē. Starp pirmo un otro plāksni ziež vaniļas krēmu (olu, vaniļu un skābu krējumu...Skatīt recepti

Tītais biskvīts 4.18

Pagatavoto biskvīta mīklu pēc aukstā paņēmiena, bez kartupeļu cietes. Mīklu apmēram 1 cm biezā kārtā uzziež uz plātes, kas apklāta ar pergamentu, un cep mazā siltumā gaiši brūnu. Izcepto biskvītu izgāž ar virspusi uz mīklas...Skatīt recepti

Biskvīta torte 4.27

Greznošanai: krēms, augļi vai ogas.

Pagatavoto biskvīta mīklu, liek tortes veidnē un cep. Izceptu biskvītu no veidnes izņem un atstāj 8-10 stundas. Sīrupa sagatavošana: Ūdeni ar cukuru uzvāra, atdzesē, pievieno garšai konjaku vai rumu. Sviesta...Skatīt recepti

Riekstu torte 1 4.00

Olu dzeltenumus atdala no baltuma. Dzeltenumiem pievieno 3/4 no paredzētā cukura daudzuma un puto, līdz cukurs izkusis, masa kļuvusi gaiša un pavairojusies apjomā trīs reizes. olas baltumu ar atlikušo cukuru saputo stingrās putās. Saputotiem olu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ar sieru , zivju , salit , kafija , sēņu zupa ,
Šodien vārda dienas svin:
Leonīda, Leonīds



Noderēs
Piparus, burkānus, sīpolus, tomātus un bumbierus attīrām no sēklām un serdēm un griežam nelielos gabaliņos. Visu maļam gaļas maļam-mašīnā, iegūtai
Saknes notīra, sagriež glītos gabaliņos. Zosi notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, uzliek ar ūdeni vārīt, pieliek sāli, līdz-ko uzvārās nosmeļ
Teļa smadzenes nomērcē ūdenī un labi notīra, lai asiņainas plēvītes klāt nepaliktu, tad 5 min. vāra maz sālītā ūdenī, pēc
Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs vai standziņās. Uz pannas sakarsē taukvielas, kartupeļus liek taukos un apcep, tad pannai uzliek vāku un
Iztīrītas, nomērcētas siļķes sagriež strēmelēs, kārto kokteiļa glāzēs, blakus novietojot gurķu ripiņas vai ceturk'snīšus, rupjām skaidām sarīvētas vai dekoratīvi sagrieztas
Nierei izņem vadus un sagriež to šķēlēs, tad ieliek uz pāris mi nūtēm verdošā ūdenī, izņem laukā un uzliek ar
Olas, pienu, miltus un sāli krietni sakuļ, tad liek pa karotei rupjā sietiņā un lēnām maisa, tā ka atsevišķie pilieni

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO