Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Cepumi, kūkas un tortes :: Šerberts

Šerberts

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Šokolādes šerberts ar riekstiem 4.43

Šokolādes šerberts ar riekstiem 1) Pagatavo šerberta masu: Ņem vārāmo pannu vai katliņu, ielej tajā pienu, pievieno cukuru, sāli, vaniļu un vāra uz lēnas uguns līdz massa iebiezē. Kad massa sāk biezēt un maina krāsu, tad pievieno kakavo un...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ābolu , bifšteks , kāpostu , mēle , Nīlas ,
Šodien vārda dienas svin:
Justīne, Juta



Noderēs
Notīrītas saknes sarīvē, sēnes sagriež, visu eļļā apcep, pievieno mazliet ūdens, pasautē. Fileju apslaka ar citronu sulu, apkaisa ar sāli,
Baravikas nomazgā, notīra un sagriež šķēlītēs. Sīpolus sacep sviestā, pieliek baravikas, tvaiko katliņā. Pieliek krējumu, sāli, olu dzeltenumus, visu samaisa,
6 cieti novārītām olām izņem dzeltenumu, samaisa ar 50 g sviestu, nedaudz sinepēm vai ar sviestu un 20 g berztu
Kartupeļus notīra, novāra, nosusina un sastrādā masā. Spinātu lapas ar mazu ūdens un taukvielu piedevu sautē, tad izberž caur sietu
Jau verdošam ūdenim pieliek sāli, ķimenes un dilles, ieber vēžus, vāra 15 min. Vēžus izloba, gaļu un miziņas saliek atsevišķi.
Auzu pārslas pārlej ar pienu un atstāj uz laiku (apmēram viena stunda) līdz tās uzbriest. Pēc tam, kad pārslas uzbriedušas
Nomizo slaidus salātu gurķus un saēvelē, uz katriem 2 lieliem gurķiem ņem 2 karotes sviesta, un gurķiem ar sviestu ļauj

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO