Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Cepumi, kūkas un tortes :: Sāļās tortes

Sāļās tortes

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Šķiņķa krēma torte 4.16

Izceptu un atdzesētu plāksni pārgriez uz pusēm ieziež sagatavotu sāļo sviesta krēmu. Sviestu saputo, pievieno sīki sasmalcinātu vai samaltu šķiņķi. Ja pildījumu vēlas asāku, var pievienot sinepes, piparus. Tortes malas nolīdzina, noziež ar sviesta krēmu,...Skatīt recepti

Šķiņķa torte 4.17

Pagatavo raugu mīklu, uzraudzē, liek ar sviestu izziestā tortes veidnē apmēram 2-4 cm biezā kārtā, vēlreiz uzraudzē un cep vidējā siltumā. Atdzisušu pārgriež horizontāli uz pusēm. Maizes apakšējo plāksni pārziež ar saputotu sviestu un sīki...Skatīt recepti

Sviestmīklas kūciņas ar burkānu pildījumu 4.24

Lielākus, notīrītus un nomazgātus burkānus sagriež 2—3 daļās, vāra maz sālītā ūdenī, līdz tie sašķīst, un tad izberž caur sietiņu. Burkānu biezenim pieliek sakapātas cieti novārītas olas un sviestu, to dažas minūtes pavāra, nogaršina ar...Skatīt recepti

Šveices siera kūkas 4.15

Gatavu irdenu mīklu (ar vai bez krējuma), ko pagatavo pēc attiec, priekšraksta, izrullē ļoti plānā kārtā, un arī pagatavo kūkai mīklas apmali. Kūku apliek ar plānās šķēlēs sagrieztu Šveices sieru, kam virsū uzplūkā sviestu. Pāri...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
zutis , kabacu , cepta , makaroniem , pudiņs ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Labi notīrītu, sagatavotu pīli sadala glītos gabalos un liek vārīties apmēram ar 1 l ūdens, pieliekot lauru lapu, pētersīļa sakni,
Kartupeļus izvāra ar visu mizu vai nomizotus. Sviestu un pienu uzkarsē, pieliek sieru un lēni silda uz liesmas vai tur
Puķu kāpostus notīra, atlasa zaļās lapas, pielej galda etiķi, ūdenim pieliek sāli, iemērc kāpostus, ļauj kādu stundu pamirkt, lai izlīstu
Vārošā, nedzidrā liellopa buljonā liek kubiņos sagrieztus burkānus, salmiņos sasmalcinātus pētersīļus, sīpolus un vāra pusmīkstus. Tad pievieno kubveida sagrieztus kartupeļus,
Ņem no visiem dārzeņiem pa druskai burkānus, selderiņus kāļus, puravus, kāpostus, galviņu salātus, skābenes un kartupeļus notīra, sagriež strēmelēs,
Notīrītus un izasakotus anšovus saberž ar sviestu, stipri kuļ, un uzvāra aukstu buljonu ar iekultiem miltiem. Uz beigām klāt pielej
Skābus kāpostus izsutina gatavus ar vīnu, taukiem un cukuru, pēc tam vaļīgi iepilda labi iesviestotā cepamā formā. Ar krējumu, olām,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO