Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Kūkas

Sniega kūka

Sastāvdaļas: 250 g žāvētu plūmju, 250 g miltu, 200 g sviesta, 200 g cukura, 3 olas, 0,5 gl. rugušpiena, 1 naža gals cepamā pulvera. Krēmam: 2 olu baltumi, 250 g cukura, 1/2 gl. ūdens, vaniļas cukurs.

Gatavošana:

Nomazgātas plūmes iemērc uz nakti, nākošā dienā vāra tajā pašā ūdenī, pievienojot mazliet cukura. Gatavām , notecinātām, apžuvušām plūmem izņem kauliņus un plūmes sagriež sīkāk. Sviestu ar cukuru puto, pakāpeniski pievienojot olas, tad pārmaiņus iemaisa izsijātus miltus un rugušpienu, cepamo pulveri, sagatavotās plūmes. Mīklu iepilda ietaukotā veidne un cep. Izņem no krāsns , pēc 10 min. izgāž no veidnes. Krēmu gatavo šādi: olu baltumus puto, pie tam pusi no cukura devas pievieno sausa veida, bet pusi, savārītu sīrupā, ielej masā, kad tā ir stingri saputota. Olu baltumus ieteicams putot, turot trauku karsta ūdens tvaikos. Kūku pārziež ar sagatavotu krēmu , grezno ar plūmēm.

Pievienots: 2010-07-23
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.27/26
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
bruklenu , kartupeļu pankūkas , rutki , mēl , pankūkas ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
«Rīsiņiem» piemēroti tikai miltaini kartupeļi . Kartupeļus nomizo, izvāra, nokāš, nosusina, karstus izberž caur parupju sietu vai caurduri tieši pasniegšanai
Notīrītos, labi nomazgātos kartupeļos ar ābolu seržu duramo izdur tuneli gareniskā virzienā. No apvalka atbrīvo desiņas un ievelk sagatavotajos kartupeļos,
Cukuru ar ūdeni un berztu apelsīna mizu savāra sīrupā, sajauc ar apelsīnu sulu un citronsulu un beigās vēl pievieno baltu
Lasi sagriež mazos gabaliņos, apsala ar sāli un pipariem, nedaudz sviestā apcep. Rīsus uzvāra pusmīkstus, nokāš, noskalo, pieliek sāli. sviestā
Plūmes un ābolus nomazgā siltā ūdenī, tad pārlej ar karstu ūdeni un pāris stundu uzbriedina. Kartupeļus nomazgā, nomizo, sagriež gabaliņos
Avenes izberž caur smalku sietiņu un pielej vārītu ūdeni, izšķīdina smalko cukuru, un visu sasaldē ledū.
Gaļu nomazgā, atdala, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē, cep karstos taukos abas

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO