Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Kūkas Nākošā »

Medus kūka

Sastāvdaļas: 500g medus, 75 g cukura, 1 paciņa vaniļas cukura, 100g sviesta, 2 ēdk. piena, 2 olas, 0,5 ēdk. kanēļa, 0,5 tējk. ingvera, 1tējk. kardamona, 1 tējk. kafijas, 500g miltu, 0,5 tējk. cep. pulvera, 50 g str. sagrieztas citrona miziņas, 100g sakapātu riekstu.

Gatavošana:

Rotājumam: notīrītas mandeles, augļi, apvārīti sīrupā.
Glazūrai: 50g cukura , 2 ēdk. ūdens.

Medu, cukuru, vaniļas cukuru, sviestu un pienu silda, līdz cukurs izšķīst, tad atdzesē, iemaisa sasmalcinātas garšvielas, olas , miltus, cepamo pulveri, riekstus, citrona miziņu. Mīklu uzliek uz ietaukotas plāts, pārliek ar mandelēm , augļiem un cep. Medus kūku izņem no cepeškrāsns un vēl siltu pārziež ar cukura sīrupu(ūdeni savāra ar cukuru). Atdzisušu sagriez gabaliņos.

Pievienots: 2010-07-23
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.24/34
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
omlete , Nīlas , liellopu , Gaļas Salāti , putraimi ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Lasi sagriež ieslīpi plānās šķēlītēs (bez ādas), sakārto uz iegarena šķīvja, garnē ar citronu un zaļumiem. Ja vēlas, lai lasis
Asarus nozvīno, nogriež spuras un iztīra iekšas, labi nomazgā, priekš cepšanas apsala. Iemērc sakultā olā, miltos, cep karstā sviestā vai
Kaltētu, apbrūninātu rupjmaizi pārlej ar ūdeni un vāra, līdz maize izšķīdusi, izberž caur sietiņu. Masai pievieno cukuru, kaltētus, uzbriedinātus augļus
Skābētiem kāpostiem pievieno sakapātus sīpolus, rupjās skaidās sarīvētu novārītu bieti un krējumu, ja vajadzīgs, papildina ār sāli, cukuru, pārkaisa ar
Sīpolus nomizo, smalki sagriež, sviestā satvaiko. Siļķes mērcē, izņem asakas, tvaiko, kamēr siļķes izjūk. Gaļu un mērcētu, nospiestu baltmaizi samaļ,
Izņem pleca lāpstiņu, apsala, sarullē, sasien. Sakarsē pannu ar sviestu, liek cepeti, sakarsušai gaļai uzlej ūdeni vai buljonu, cep aplaistot
Irbes ieberž ar sāli, uz krūtīm piesien speķa šķēlītes un sautējamā katlā sakarsētos taukos vai sviestā apcep cepeš-krāsnī brūnas. Pārlej

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO