Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Cepumi, kūkas un tortes :: Kūkas

Kūkas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Sniega kūka 4.27

Nomazgātas plūmes iemērc uz nakti, nākošā dienā vāra tajā pašā ūdenī, pievienojot mazliet cukura. Gatavām , notecinātām, apžuvušām plūmem izņem kauliņus un plūmes sagriež sīkāk. Sviestu ar cukuru puto, pakāpeniski pievienojot olas, tad pārmaiņus iemaisa...Skatīt recepti

Ābolu kūka 4.24

Miltus izsijā uz mīklas dēļa, sajuc ar rīvmaizi, masā sastrādātiem kartupeļiem un cukuru. Ar nazi iekapā margarīnu, pievienojot sakultu olu, maltus vai kapātus riekstus un sastrāda mīklu. Uz ietaukotas plāts vai tortes veidnē noklāj pusi...Skatīt recepti

Medus kūka 4.24

Rotājumam: notīrītas mandeles, augļi, apvārīti sīrupā.
Glazūrai: 50g cukura , 2 ēdk. ūdens.

Medu, cukuru, vaniļas cukuru, sviestu un pienu silda, līdz cukurs izšķīst, tad atdzesē, iemaisa sasmalcinātas garšvielas, olas , miltus, cepamo pulveri, riekstus, citrona...Skatīt recepti

Medus rausis 4.12

Uzraudzētu mīklu izplāj pirkstu biezā kārtā uz plāts, uzraudzē, malas izveido augstākas. Riekstus cepeškrāsnī apkaltē, uzber uz tīras drānas, noberž miziņu, sakapā vai samaļ. Ja medus sacukurojies, to pasilda, sviestu izkausē. Sagatavotos produktus: medu, sviestu,...Skatīt recepti

Citrona kūka 4.15

Sviestu ar cukuru un citrona miziņu puto, pievieno pa vienai veselas olas un puto līdz cukurs izkusis. Pienā izšķīdina briežraga sāli, pielej saputotam sviestam ar olām un samaisa, pievieno izsijātus kviešu miltus, citrona sulu, samaisa,...Skatīt recepti

Raudzēta veidnes kūka 4.28

Sviestu ar cukuru, saberztu kardamonu, olu dzeltenumiem saputo, pievieno pienu ar raugu, sāli, nomazgātas, nosusinātas, miltos apviļātas rozīnes, kviešu miltus un samaisa. Mīklu liek veidnē, uzraudzē un cep.

...Skatīt recepti

Šokolādes kūka 4.15

Sviestu ar cukuru, olu dzeltenumiem, vaniļu puto, līdz cukurs izkusis. Tad pievieno ūdenī izšķīdinātu citronskābi, sodu, pieber pusi no miltiem, pielej pienu un samaisa, pieber atlikušos miltus un visu labi samaisa. Mīklu sadala divās daļās,...Skatīt recepti

Augļu kūka 4.00

Sviestu ar cukuru, vaniļu puto, pieliek pa vienam olu dzeltenumam un puto, līdz cukurs izkusis. Saputotai masai pievieno skābu krējumu, ar sodu sajauktus un izsijātus kviiešu miltus, iecilā saputotus olas baltumus. Mīklu liek ar sviestu...Skatīt recepti

Kēkss 4.19

Sviestu ar cukuru, vaniļu vai citronu un olām saputo, līdz cukurs izkusis un masa gaišā krāsā. Tad pievieno ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, nomazgātas, nosusinātas, miltos apviļātas rozīnes, izsijātus kviešu miltus un samaisa. Gatavo mīklu liek...Skatīt recepti

Ābolkūkas 4.10

Pagatavo kārtaino sviesta mīklu, izveltnē apmēram 0,5 cm biezā plāksnē cepemās plātes, kas pārziesta ar ūdeni, ar naža galu izdur caurumiņus, pārziež ar sakultu olu un cep vidējā siltumā, līdz mīkla gaiši brūna, kārtaina. Gatavo...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
desa , kūka , pastēte , kartupeļu , krēms ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Baravikas nomazgā, notīra. Mazākās sēnītes var marinēt veselas, lielākās griež sev tīkamos gabaliņos. Sagatavotās sēnes liek katlā un aplej ar
Vēžus liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, ķimenes, sāls, uzliek vāku, vāra 15-20 min., gaļu izloba. Rīsus noskalo, beŗ verdošā
Selerijas vāra veselas vai arī notīra, sarīvē un sautē mazā ūdenī. Veseli vārītās selerijas notīra, samaļ vai smalki sarīvē. No
Melno piparu dzimtene ir Indija. Tie ir vīteņauga izkaltētas sēkliņas. Piparu stiprums un asā smarža atkarīga no sēklu gatavības pakāpes.
Mazus jaunos kartupeļus nomazgā un izvāra. Nosusinātus kartupeļus apmērcē izkausētā sviestā, pēc tam apviļā sasmalcinātos diļļu vai pētersīļu zaļumos.
Biezpienu samaļ 2 reizes gaļas mašīnā, pieliek sāli skābu krējumu un samaisa vijīgu, labi ziežamu masu. Baltmaizes vai rupjmaizes
Bietes nomazgā un vāra mīkstas vai arī cepeškrāsnī izcep. Tad nomizo, uz sakņu rīves saēvelē skaidiņās. Sasmalcinātās bietes liek katliņā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO