Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Klinģeri

Klinģeris

Sastāvdaļas: 0,5 L piena, 1 kg. miltu, 1 paciņa rauga, 200 g sviesta, 200 g cukura, 3 olu dzeltenumi, 200 g rozīņu, kardamons, safrāns, vaniļa, sāls, 100 g riekstu, vai mandeļu, pūdercukurs.

Gatavošana:

Raugu samaisa ar 1 tējk. cukura un noliek siltumā uzrūgšanai. Pusi miltu iesijā bļodā. Pienu uzsilda. Miltos iemaisa pienu, raugu, pieveno mazliet cukura, mīklu pārkaisa un pārklāj ar drānu, liek siltā vieta uzraudzēšanai. Kad mīkla ir uzrūgusi, pievieno saputota sviesta, cukura un olu dzeltenumu masu, sakaltētas, saberztas un ar karstu pienu pārlietas garšvielas- safrānu, kardamonu, sāli un iemīca pārējos miltus, tad pieliek rozīnes. Mīklu uzraudzē, tad veido kliņģeri, novieto uz ietaukotas plāts, vēlreiz uzraudzē, pārziež ar olu, pārkaisa ar sakapātiem riekstiem vai mandeļu pusītēm, cep. Pasniedzot kliņgeri pārkaisa ar pūdercukuru.

Pievienots: 2010-07-23
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.24/34
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
putraimi , zaķis , galerts , baltmaize , makaronu ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Svaigo kāpostu galviņu notīra no ārējām lapām un sasmalcina salmiņos. Kāpostus pārkaisa ar cukuru, sāli, samaisa un ļauj atsuloties 2—3
Emaljētā pannā sakarsē taukvielu, pievieno sagrieztus sīpolus, sacep caurspīdīgus, ieliek biezās šķēlēs sagrieztus tomātus, pievieno sāli, pasautē. Olas sakuļ, pievieno
Mērcētas baltās pupiņas vāra buljonā kopā ar burkāniem, pētersīļiem, sīpoliem mīkstas. Tad vairākas reizes samaļ gaļas mašīnā, atšķada ar buljonu,
Produktus noskalo, attīra no mizas. Burkānus rīvē salmiņos uz speciālas rīves. Sarīvētiem burkāniem pievieno cukuru, sarkanos piparus un pārmaisa. Smalki
Melnaugļu aronijas (melnais pīlādzis) pēc sava ķīmiskā sastāva bagātas ar P un C vitamīniem, karotlnu un cukuriem, bet maz satur
Cietai kāpostu galviņai noņem ārējās lapas, ar nazi atgriež platas šķēles, sasmalcina skaidiņās, ieber traukā. Uzkaisa mazliet sāls, ar tīrām
Lasim izņem iekšas, nomazgā, pārgriež uz pusēm, izlasa asakas, sagriež gabaliņos, apsala. Olas sakul ar sāli, pielej skābu krējumu, ieliek

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO