Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Cepumi Nākošā »

Garoziņas

Sastāvdaļas: 100 g sviesta, 7 olu dzeltenumi, 300 g miltu, 200 g cukura, briežraga sāls.

Gatavošana:

Pie 100 g sviesta pieliek saputotus 7 olu dzeltenumus, 300 g miltu, 200 g cukura, briežraga sāli un labi samīca. Tad izrullē, sadala vairākās daļās, no kurām savukārt izrullē garas, garoziņām līdzīgas strēmeles pirksta biezumā. Plāti apsmērē ar taukiem, liek uz tās izrullētas mīklas strēmeles, nosmērē ar olu un cep mērenā siltumā gaiši dzeltenas, pēc tam sagriež vēlamā lielumā.

Pievienots: 2010-07-22
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.27/33
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Vaniļas , kartupeļu biezenis , piena merce , putraimu , Zivju buljons ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Notīrītas zemenes (1kg) pārkaisa ar (600 gr.) cukuru, lai sasulojās. Nākamā dienā liek vārīties. Vāroties nosmeļ putas. Vāra apmēram 20
Vārītus kartupeļus sastrādā masā. Atsevišķā traukā ar mazu ūdens piedevu izsautē sasmalcinātus ķirbjus. Mīkstos ķirbjus izberž caur sietu. Kartupeļu un
Notīrītus sīpolus sagriež ripās un sakarsētā sviestā apcep gaiši brūnus, tad no sviesta izņem ārā un tajpat sviestā, kura cepti
Vēžus vāra 15 min. sālsūdenī aizvākotā traukā, pēc tam izloba laukā ļipu un spīļu gaļu un ar čaulām un atliekām
Teļa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, saliek vai satin un iespeķo ar speķa strēmelītēm. Izveidotos gaļas gabaliņus liek
Vistu notīra, nomazgā, noņem no krūts fileju tā, lai spārna kauliņš paliktu pie fileja. Spārna kauliņš jāatkasa, lai tikai vienā
Vārītus rīsus un zaļos zirnīšus sajauc ar sasmalcinātiem, eļļā karsētiem sīpoliem, vārītu seleriju gabaliņiem, gabaliņos sagrieztiem tomātiem, kuriem iepriekš noņemta

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO